Mihai Constantinescu, în spital. Radu Tudor, apel făcut la Antena 3

Rodica Mitu / 14 mai 2019 / 21:33 Salveaza PDF Comentarii
Radu Tudor
Descriere foto: Radu Tudor

Radu Tudor a prezentat, marți seară, la Antena 3, situația prin care trece Mihai Constantinescu, amintind ce model uman de eleganță, normalitate și demnitate este artistul care a luminat prin cântecele sale generații de oameni.

„Pe Mihai Constantinescu îl apreciez și pentru faptul că ne-a luminat copilăria cu cântecele sale. A fost un reper de normalitate. Cred că Mihai Constantinescu merită sprijinul nostru și efortul de a spera că va depăși acest moment. Fac un apel public la toți cei care au un gând bun pentru acest mare artist, să se roage și să se gândească așa cum merită Mihai Constantinescu”, a spus Radu Tudor, în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire” de la Antena 3.

„Starea lui este extrem de gravă, a suferit cel puțin două stopuri cardiace. A suferit două operații în ultimii 12 ani. Acesta a reușit să fie mereu decent. Mihai Constantinescu nu a prea făcut compromisuri. De-a lungul cariei sale, plină de eleganță, cu foarte multe albume și melodii compuse, este un exemplu. Așa ar trebui să fie un artist necompromis, de tot soiul de curente care compromit de cele mai multe ori.

El a reușit să-și păstreze decența, eleganța, normalitatea, demnitatea, iar la 73 de ani, Mihai Constantinescu luptă infernal ca să trăiască", a adăugat Radu Tudor.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.82