Mihai Bendeac, mesaj surprinzător de ziua Mirei. “Să ne bucurăm împreună de copilașul pe care urmează să-l avem împreună"

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Weekend-ul care tocmai a trecut, Mira a împlinit 27 de ani și a decis să sărbătorească în Dubai. Artista a postat câteva fotografii pe Instagram iar fanii i-au transmis sute de urări de la mulți ani, printre acestea fiind și unul  surprinzător, cel al lui Mihai Bendeac.

 

 

”La multi ani! Sa ne fie bine amandurora si ss ne bucuram de copilasul pe care urmeaza sa-l avem impreuna! Vom fi o familie minunata! Te iubesc!”, a comentat Mihai Bendeac la fotografia Mirei.

Mira i-a răspuns: ”M-ai lăsat fără cuvinte…”. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)

VEZI ȘI: Mesajul primit de Mihai Bendeac: Te iubesc mult! Nu-mi place să scriu chestii siropoase

Mihai Bendeac și-a sărbătorit ziua de naștere pe 16 februarie, iar Ilona Brezoianu, prietena și colega sa, i-a urat „La mulți ani” într-o postare emoționantă pe Instagram.

„Nu-mi place să scriu chestii siropoase, doar că nah azi sunt nevoită s-o fac că e ziua ta. Așadar, te iubesc mult și îți doresc cât mai multe zile de naștere pe scenă pentru că știu că acolo ești cel mai fericit. Ești un prieten și un partener de scenă minunat și abia aștept să te ajut să-ți verifici recuzita la bătrânețe. (Că io’ s mai tânără) La mulți aaaaaaani”, a scris Ilona Brezoianu pe contul de Instagram.

„Te iubesc. Mulțumesc!”, i-a răspuns, tot pe Instagram, actorul Mihai Bendeac.

În prezent, Ilona Brezoianu este noua prezentatoare a sezonul 12 iUmor, alături de Șerban Copoț.

VEZI ȘI: Mihai Bendeac, jignit de Ana Baniciu: Am găsit acum momentul să spun asta, poate aude

Ana Baniciu a făcut declarații neașteptate despre Mihai Bendeac

Cântăreața Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare despre Mihai Bendeac.

Invitată într-un podcastul lui Radu Tibulca, artista l-a dat de gol pe Mihai Bendeac și și-a spus propria părere despre juratul de la iUmor. Vedeta a mărturisit că îl apreciază enorm pe Mihai Bendeac, chiar dacă actorul nu crede acest lucru, fapt pentru care aceasta i-a aplicat o replică dură.

Aceasta a mărturisit că l-a urmărit pe ascuns pe actor la teatru, însă Mihai Bendeac nu a știut acest lucru. În plus, cântăreața susține că juratul de la iUmor este unul dintre cei mai deștepți oameni din televiziune din această perioadă, ținând cont de faptul că nu face compromisuri.

"Bendeac este un bou pentru că el crede că nu îl apreciez și eu îl apreciez maxim și îmi place maxim de el, de actorul din el. L-am urmărit și la teatru, dar el nu știe. Eu sunt o fată cultă, domne. Am găsit acum momentul să spun asta, poate aude.

Bunica mea mă ducea în fiecare săptămână la teatru. Am văzut multe piese de teatru care sunt și acum, se derulează și acum. Și ulterior am mai fost la Mihai Bendeac…mie mi se pare unul dintre cei mai deștepți oameni de TV din ultima perioadă în contextul în care nu face compromisuri. Și ca influencer mi se pare că face ce vrea el. El nu face reclamă pe față, cum facem noi toți.

Eu fac reclamă pe față pentru că mi se pare mult mai asumat să fac pe față și nu am ce are el. El are posibilitatea de a spune că nu face așa, și atunci e mult mai mișto", a declarat Ana Baniciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel