Mickey Rourke, distrus de operaţiile estetice

Mickey Rourke
Mickey Rourke

Mickey Rourke a recunoscut că a apelat la chirurgul nepotrivit pentru a-şi face operaţiile estetice. Acesta demonstrează că şi bărbaţii pot cădea victimă unor dezastre estetice.

[caption id="attachment_210149" align="alignleft" width="165"] Sursă foto: DailyMail.co.uk[/caption]

Actorul Mickey Rourke a recunoscut că a ajuns pe mâna unui nepriceput, din dorinţa de a-şi repara "mizeria lăsată de box pe faţa sa". Nici el nu îşi explică de ce a mers pe mâna aceluiaşi chirurg estetician, deşi rezultatele erau nemulţumitoare, informează DailyMail.

Mickey Rourke a practicat boxul profesionist şi recunoaşte că în urma accidentărilor a avut nevoie de cinci operaţii la nas şi una la obraz. Potrivit apropiaţilor, actorul, în vârstă de 59 de ani, a căzut în capcana acestui "mijloc de retuşare şi întinerire", apelând de mult mai multe ori la serviciile chirurgului estetician. Rezultatul a fost dezastruos, după cum demonstrează imaginea actorului, surprins recent la o ieşire cu prietenii în centrul Londrei.

Din băiatul dur de altădată, a rămas doar atitudinea. Mickey Rourke recunoaşte că operaţiile estetice nu au avut rezultatul aşteptat, dar cel putin "nu au fost atat de dureroase ca cea de hemoroizi", potrivit DailyMail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel