Comisar-șef, despre secretele întunecate ale Poliției Române

Florin Șinca este comisar-șef de Poliție la un serviciu din cadrul I.G.P, are 43 de ani și până la această vârstă a scris 15 cărți. Cea mai recentă se numește ”Martirii Poliției Române”, un volum emoționant despre oamenii legii care au murit din cauza regimului comunist. Niște persoane despre care nu s-a scris nimic de-a lungul timpului până acum când Florin Șinca le-a etalat poveștile.

Acesta a spus că are un regret - faptul că sunt foarte mulți polițiști care fac lucruri bune, dar despre care nu se știe mai nimic: ”Spun un proverb care se potrivește aici. <>. În activitatea noastră cotidiană, după cum puteți vedea, această instituție este hulită.

Uneori pe bună dreptate. Sunt neghine, dar unde nu sunt? Aspectul negativ rămâne în mentalul colectiv. Din păcate, acest lucru mă doare foarte mult. Nu se cunosc acțiuni de mare complexitate. Nu se cunosc acțiuni de amploare în care sute de polițiști nu dorm, ci gândesc pentru că nici o acțiune nu seamănă cu alta”.

VEZI ȘI: INTERVIU EXCLUSIV: De Buna Vestire, 21 martie, ora 14, Str. Mihai Vodă nr. 17 de Ziua Poliţiei Române, va fi lansată într-un cadru oficial, în prezenţa mai multor personalităţi cartea ,,MARTIRII POLIŢIEI ROMÂNE. DISTRUGEREA POLIŢIEI SUB REGIMUL COMUNIST’’. Este vorba despre oamenii legii care au murit, au fost închişi în temniţele comuniste, care au fost deportaţi, care au fost urmăriţi toată viaţa, pentru ,,vina’’ de a fi apărat ţara, creştinismul, poliţia. Perioada este 1944-1964. Cu acest prilej, va fi prezentat şi un film documentar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel