Mama realizatoarei TV Oprah Winfrey a murit

Vernita Lee, mama realizatoarei TV Oprah Winfrey a murit în timpul sărbătorii Thanksgiving.

Vernita Lee avea 83 de ani. Decesul a fost confirmat luni familia sa, informează DPA. Mama lui Oprah Winfrey a murit pe 22 noiembrie în reşedinţa ei din oraşul Milwaukee şi a fost deja înmormântată în cadrul unor funeralii private, a precizat familia îndoliată într-un comunicat de presă.

Alături de Oprah Winfrey, Vernita Lee a mai avut o fiică, Patricia Amanda Faye Lee, pe care a dat-o spre adopţie la scurt timp după naştere şi cu care a reluat legătura ulterior. Defuncta avea de asemenea mai mulţi nepoţi şi strănepoţi. Mama cunoscutei realizatoare TV a avut alţi doi copii, un fiu, Jeffrey Lee, care a murit în 1989, şi încă o fiică, Patricia Lee Lloyd, care a murit în 2003.

Vernita Lee, care a lucrat ca femeie de serviciu, avea vârsta de 18 ani şi nu era căsătorită atunci când a născut-o pe Oprah Winfrey, într-o regiune regiune rurală din Mississippi, în 1954. Potrivit presei americane, Oprah a fost crescută de bunica ei până la vârsta de şase ani, apoi de mama ei, alături de care s-a mutat în Milwaukee, un oraş din statul Wisconsin. Nu sunt cunoscute circumstanţele în care a murit Vernita Lee, iar o purtătoare de cuvânt a postului Oprah Winfrey Network (OWN) a spus că prezentatoarea TV nu va face declaraţii publice despre decesul mamei sale.

Vezi și: Oprah Winfrey nu va candida la președinția SUA. Cum motivează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel