Oprah Winfrey nu va candida la președinția SUA. Cum motivează

Zvonurile cum că Oprah Winfrey ar putea candida la președinția SUA s-au întețit după discursul vedetei la Globurile de Aur. Astfel, Oprah a ținut să lămurească situația în legătură cu posibila candidatură.

Oprah Winfrey exclude o candidatură pentru funcţia de preşedinte al SUA, afirmând că nu se simte calificată pentru a-şi asuma responsabilitatea a ceea ce înseamnă acest lucru, respectiv "a conduce lumea". Ea a adăugat că nici nu are "cantitatea de energie" necesară pentru a-şi asuma această slujbă-mamut, după ce fanii ei din lumea întreagă i-au cerut să candideze la acest post după discursul ei de la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur.

"Nu cred că sunt calificată să-mi asum responsabilitatea a ceea ce înseamnă, respectiv a conduce lumea. Nici nu cred că am cantitatea de energie necesară pentru a face acest lucru. Nu simt că asta este chemarea mea", a declarat Oprah.

Urmărește mai puține știri 

Oprah Winfrey a declarat că a redus cantitatea de ştiri pe care le priveşte pentru că poţi deveni "deprimat dacă urmăreşti ştirile tot timpul", relatează luni Press Association.

"Obişnuiam să urmăresc ştirile pe pista de alergare, dar a devenit prea mult pentru mine, aşa că am început să evit acest lucru. Poţi deveni deprimat dacă urmăreşti ştirile tot timpul. Acum le urmăresc suficient pentru a rămâne informată, dar asta este tot", a declarat ea pentru Radio Times.


O viață simplă


De asemenea, ea şi-a descris viaţa drept "simplă", când a fost întrebată dacă are un stil de viaţă extravagant.

"Am o viaţă relativ simplă. Îmi place să stau în casă alături de cei cinci câini ai mei. Îi duc la o plimbare în pădure şi îi las să găsească păsări moarte, apoi ne întoarcem acasă, le fac baie şi le dau să mănânce", a povestit ea.

"Ideea mea de distracţie implică o brioşă englezească şi nişte ceai. Este tot ce am nevoie. Să petrec cu prietenii pe ambarcaţiuni mari este de asemenea un lucru plăcut, dar nu este ceva care fac foarte des", a mai spus Winfrey.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel