Maia Morgenstern, despre războiul din Ucraina: Am inima grea, sunt îngrijorată, ca mamă

Maia Morgenstern, despre războiul din Ucraina: Am inima grea, sunt îngrijorată, ca mamă / Foto: Facebook Maia Morgenstern
Maia Morgenstern, despre războiul din Ucraina: Am inima grea, sunt îngrijorată, ca mamă / Foto: Facebook Maia Morgenstern

Actrița Maia Morgenstern a vorbit despre războiul din Ucraina.

Maia Morgenstern a oferit noi detalii despre apartamentul pe care vrea să îl pună la dispoziția refugiaților din Ucraina. Actrița spune că deocamdată nu se știe câți oameni vor putea fi cazați acolo, acest lucru urmând a fi stabilit. Apartamentul se află în București și va fi dat refugiaților pentru un termen de 2-3 luni. Maia Morgenstern spune că încearcă să facă ce poate pentru a-i ajuta pe oamenii aflați în suferință și că își asumă toate riscurile în acest sens.

"Cred că trebuie să primeze omenia, bunătatea, empatia și solidaritatea pentru oamenii în suferință. Apartamentul îl pun la dispoziție, deși sunt perfect conștientă că există riscul ca bunele intenții să fie folosite. Îmi asum, pentru asta voi colabora cu o organizații, entități autorizate unde transparența și lucrurile sunt foarte clare și bine puse la punct. E un lucru de la un către un alt om care este aflat în suferință. Este un gest simplu, nici nu se cuvine să bat mult monedă pe lucrul ăsta. Așa pot să fac pentru a veni în ajutor, atâta tot.", a spus Maia Morgenstern.

"Este un apartament pe care îl aveți în București sau în alt oraș și câți oameni ar putea găzdui?", a întrebat jurnalista.

"Se află aici în București, undeva. Asta vor stabili cei în măsură să decidă lucrul acesta. Suntem în discuții și eu și colegii mei, atât în cadru individual, ca om, cât și în cadrul instituției noastre, unde mă aflu, cu colegii mei discutăm aceste lucruri pentru a le pune la punct. În momentul de față mă gândesc că va fi pentru 2-3 luni de zile.", a precizat Maia Morgenstern.

VEZI ȘI: Maia Morgenstern, decizie importantă după ce a văzut ce se întâmplă la granița cu România: Da, sunt perfect conștientă că există riscuri

Maia Morgenstern: Am inima grea, sunt îngrijorată, ca mamă

Totodată, actrița mărturisește că este îngrijorată pentru soarta oamenilor din Ucraina și că încearcă să le întindă o mână de ajutor, așa cum poate.

"Ca om, ca mamă, pur și simplu încerc să întind o mână de ajutor, atâta cât pot să fac, cum pot să fac. Am inima grea, sunt îngrijorată, ca mamă, cu tristețe, cu îngrijorare, încercând să ajut atât cât pot.", a mai spus actrița.

VEZI ȘI: Jurnalistul Vitalie Cojocari: Imaginea războiului care DOARE! - FOTO / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel