Magda Catone, decizie șoc după moartea lui Şerban Ionescu

magda
magda

Magda Catone, soția fostului actor, Șerban Ionescu, de care acesta nu  a mai reușit să divorțeze, ar fi deschis un proces la judecătorie prin care încearcă să îşi declare fostul soţ că nu ar fi avut discernământ din pricina bolii, cerând să fie numită tutore în calitate de soţie.

Decedat în noiembrie 2012, Şerban Ionescu a lăsat un testament, pe care l-a semnat cu degetul, în prezența avocatului Cătălin Dancu și a câtorva martori, în care îşi lasă întreaga avere fiului său şi altor cunoscuţi, nu şi soţiei cu care se afla în divorţ, scrie Cancan.

 În cererea depusă pe 21 ianuarie 2013, actriţa face o trecere în revistă a bolii, explicând şi de ce doreşte să fie numită tutore: "Acesta neputinta a atras in jurul sau diferite persoane si personaje care nu fac altceva decat sa incerce sa profite fie in mod mediatic, fie in mod financiar, de pe urma sotului meu. Efectele bolii de care sufera nu sunt temporare, sens in care este nevoie de foarte multa atentie, de foarte multa grija, precum si de efort material, pentru a-i asigura cele necesare. Deoarece situatia in care se afla sotul meu nu ii permite acestuia sa-si reprezinte singur interesele si va fi necesara numirea unui tutore, arat ca, din cauza responsabilitatii pe care aceasta sarcina o impune, este necesara numirea mea, ca si tutore, in calitate de sotie a acestuia.

 In sustinerea dorintei mele, va invederez ca suntem casatoriti de 29 de ani, ma interesez indeaproape de starea sanatatii sale, m-am si internat in spital alaturi de el o perioada de timp ca sa il pot ingriji mai bine, iar in prezent, chiar daca are o atitudine fluctuanta in unele momente – poate din cauza bolii - sunt sigura ca ma iubeste si ca pastreaza aceleasi sentimente de afectiune pentru mine, astfel cum mi-a si spus", arată Magda Catone în acţiunea înaintată judecătoriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel