Iuliana Luciu, moment de neatenție la un eveniment caritabil

Iuliana Luciu are o erupție neplăcută pe piele.

Iuliana Luciu a oferit aseară, fără voia sa, o imagine de zile mari. După ce a reușit să slăbească și să-și recapete formele de sirenă și a scăpat de coșurile de pe față, sora Nicoletei s-a pricopsit pe spate cu o iritație dezagreabila.

Că să-și ascundă problema , asistenta Simonei Gherghe își lasă părul liber pe spate, coșurile și iritația fiind ascunse privirilor de podoaba sa capilară. Ieri seară, însă, la un eveniment caritabil unde a fost invitată, Iuliana Luciu s-a dat de gol singură.

Pentru că în culise era o căldură sufocantă și mult prea multă aglomerație, Iuliana și-a făcut ultimele aranjamente ale ținutei pe care tocmai o îmbrăcase, afară, în văzul tuturor. Preocupată cu rochița să îi vina perfect și grăbită nevoie mare, acesta a uitat de erupție, ridicându-și părul la spate și lăsând astfel să se vadă că pielea să nu este fină și catifelată așa cum ne imaginam. 

Recent, Iuliana Luciu a mărturisit la TV ce probleme a avut cu acneea în adolescentă, dezvăluind că, la un moment dat a folosit chiar și o cremă tratament, fabricată în Japonia și realizată pe bază de excremente de privighetoare, doar ca să scape de coșurile de pe față. "Când eram mică, eram plină de coșuri, am încercat tot felul de creme și soluții. M-am spălat intens cu sulf, mi se uscase față. M-am dat și cu cremă ce avea excrement de privighetoare, este un tratament adus din Japonia care îți lasă pielea fină. Nu are niciun miros, după tratament tenul era foarte curăț și catifelat", a declarat Iuliana Luciu la Antena Stars. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel