EXCLUSIV  Lora si Ionuț Ghenu, iubire profundă și frumoasă. Își doresc o nuntă elegantă

Cuplul Lora și Ionuț Ghenu este unul dintre cele mai inedite si frumoase din România.

Lora și Ionuț Ghenu se consideră fericiți că s-au întâlnit. Relația lor durează de peste 4 ani și jumătate și e la fel de profundă că la începutul ei.

Chiar dacă au fost acuzați că și-au început iubirea când fiecare era într-o altă relație, cei doi spun că fiecare era liber, în momentul în care a început povestea lor de dragoste. Lora mărturisește că nu i-a furat iubitul Doiniței Oancea și că amândoi erau liberi. Ea, după o căsătorie cu actorul Dan Badea. Cu discreție și înțelepciune, cântăreața a mărturisit că nu se simte vinovată că ar fi intrat în relația fostei sale prietene. Nu a răspuns prea mult la acuzele Doiniței. Crede că Ionuț o împlinește mult ca femeie.

S-au logodit la biserică, dar nu au timp de căsătorie

Chiar dacă toată lumea îi întreabă când se vor căsători, spun că nu au găsit timp pentru asta și nici nași de cununie. În momentul de față au mai multe propuneri în acest sens. Așa că se gândesc serios la asta. Își doresc o nuntă elegantă, înconjurați de prieteni și familie. S-au logodit religios la biserică, în urmă cu aproximativ un an. A fost ceva discret, despre nu prea vor să vorbească, ci doar au recunoscut că a avut loc fericitul eveniment. El este managerul ei și se ocupă de concertele și programul ei, făcând echipă și în carieră. Au multe proiecte pregătite pentru public. Asta îi apropie și mai mult.

El apreciază sensibilitatea și trupușorul ei, iar Lora maturitatea și echilibrul iubitului ei

Când îi vezi împreună, îți dai seama că se iubesc, au acea tandrețe a persoanelor care comunică și sunt compatibili. Și cererea în căsătorie a fost una inedită, undeva pe un iaht pe Dunăre în apropiere de Serbia. Vedeta a primit un inel cu diamante, chiar dacă a fost mare și l-a strâmtat ulterior. Asta amuzându-o mult. Atent la iubita sa, Ionuț i-a trimis, la un moment dat, și un buchet de flori imens de flori, trandafiri roșii, care au dat-o gata pe Lora. Au simțul umorului și asta îi ajută să treacă peste multe. Își fac des declarații de dragoste. La iubita sa, lui Ionuț îi place, ochișorii, trupusorul, talentul și pofta ei de viață, dar și zâmbetul ei șarmant, după cum mărturisește solista. Ea e atrasă de siguranța, maturitatea și echilibrul pe care îl dă.

Chiar dacă artista mai face prăpăd în casă, îl amuză pe Ionuț

Recunosc că nu ar putea unul fără altul. Se ajută reciproc și chiar dacă artista mai face prăpăd în casă, asta îl amuză copios pe Ionuț. Le place să lenevească la film acasă, dar să și gătească. El e cel care își răsfață culinar iubita cu tot felul de preparate delicioase, dar și ea mai prepară câte ceva, din când în când. Adoră să plece în vacanță și aleg cele mai exotice locuri unde descoperă tot felul de lucruri. Adoră acele locații relaxante, de lux, dar și tradiționale. Se văd împreună peste ani, ca doi bătrâni simpatici înconjurați de mulți nepoți, așa puși pe ghidușii. Au descoperit împreună rețeta iubirii inedite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel