Liliana Savu, interpretă de muzică populară, grav accident rutier - UPDATE

Liliana Savu
Liliana Savu

Interpreta de muzică populară Liliana Savu a suferit un grav accident rutier. Potrivit primelor informații România TV, soțul artistei ar fi murit pe loc.

UPDATE 2: Conform sursadevest.ro, deși se crezuse că în accident a mai fost implicat și un alt autoturism, se pare că a fost o singură mașină, cea în care erau cei doi soți. Liliana Savu și Liviu Badea ar fi oprit pe banda de urgență, s-au dat jos din mașină, însă șoferul, și anume soțul artistei, a uitat să tragă frâna de mână, moment în care autoturismul a venit peste bărbat și l-a trântit la pământ. Lovitura cu capul de asfalt i-a fost fatală. Interpreta a suferit un șoc și a primit îngrijiri medicale, însă nu a fost internată în spital.

UPDATE: Artistul Adrian Stanca, apropiat familiei Badea, a vorbit la România TV și a explicat interpreta de muzică populară și soțul său de fapt se întorceau din Germania spre casă, cei doi mergând în urmă cu câteva zile la fiica lor, Camelia, pentru a-i fi alături de ziua ei de naștere.

Îndrăgita interpretă de muzică populară, din Banat, Liliana Savu Badea, a suferit un grav accident rutier în timp ce se îndrepta cu soțul ei către Germania, la fiica lor.

Tragicul eveniment s-ar fi produs pe o autostradă de pe teritoriul Ungariei. Potrivit primelor informații, soțul artistei, Liviu Badea, a murit pe loc, iar cântăreața a fost grav rănită și transportată de urgență la un spital din Ungaria. 

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-au întâmplat cu exactitate faptele. Apropiații familiei ar fi plecat deja în Ungaria pentru a prelua trupul neînsuflețit al lui Liviu Badea și pentru a afla care este starea de sănătate a artistei, informează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel