Lidia Buble și-a prezentat iubitul familiei. De ce REFUZĂ tatăl ei să-l vadă. "Îi face capul calendar"

Foto: Instagram Lidia Buble
Foto: Instagram Lidia Buble

Lidia Buble a confirmat relația cu Harlys Becerra. De ce refuză tatăl ei să-l cunoască.

Ștefan Bănică Jr, TAXAT de Nicole Cherry: Nu va ajunge NICIODATĂ respectat!

La mai bine un an de la despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble iubește din nou, de această dată cu un actor de origine cubanează. Este vorba despre Harlys Becerra, iar relația lor a fost confirmată oficial de artistă, după fotografiile pe care le-a publicat și cu declarațiile pe care le-a făcut, după ce o lungă perioadă de timp au fost lansate o mulțime de zvonuri. 

Speculațiile au apărut în urma unor imagini și comentarii de pe social media și, ulterior, au fost întărite de fotografiile publicate de artistă. Aflată în vacanță la Ibiza, Lidia Buble le-a confirmat fanilor zvonurile. (Imagini cu cei doi, AICI) Acum însă, Lidia Buble a făcut și primele declarații despre relația cu actorul Harlys Becerra. 

Lidia Buble a organizat pe contul său de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri. Pentru că a primit foarte multe întrebări despre actorul cubanez Harlys Becerra, artista a dat cărțile pe față.

Lidia Buble, despre noua sa relație. "Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap"

"Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys Becerra), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi", a transmis Lidia Buble pe Instagram.

De ce refuză tatăl Lidiei Buble să-l cunoască pe iubitul acesteia

Tatăl Lidiei Buble este pastor și are reguli clare când vine vorba despre iubiții sau iubitele copiilor săi. Tatăl artistei nu a vrut să-l cunoască nici pe Răzvan Simion, deși cei doi au format un cuplu cinci ani.

"Nu o să îl cunoască până nu decide că vrea să ne căsătorim. Tata a zis că are cinci fete şi şase băieţi. Dacă vă cunosc toţi iubiţii...", a declarat Lidia Buble, într-un interviu pentru emisiunea "Xtra Nght Show", de la Antena 1.

Cu toate acestea, Lidia Buble l-a prezentat pe Harlys surorilor ei și a dezvăluit asta pe rețelele de socializare.

"Lori îi face capul calendar", a scris Lidia Buble pe una dintre rețelele de socializare, în timp ce își filma sora vorbind cu Harlys.

Cine e Harlys Becerra

Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba.

Presupusul iubit al Lidiei Buble este un bărbat înalt, cu mușchi și are o înălțime de 1.82 metri, potrivit cancan.ro.

Actorul este cunoscut pentru aparițiile sale în producții precum: ””Vis a vis”, ”Bounty Hunters ”, ”Rețeaua Cubaneză”, ”A opta victimă”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel