Lecția de violoncel, în ”heavy rotation” la teatrul Metropolis

agerpres_7481191
agerpres_7481191

Cine vrea să-l vadă pe Radu Beligan, trebuie să meargă la Teatrul Metropolis pentru a-l vedea în piesa “Lecția de violoncel”.

În perioada 8-11 martie, iubitorii de frumos vor putea să-l admire pe marele maestru în rolul lui George: 8 martie, ora 11.00, ora 14.00; 9 martie, ora 11.00, ora 16.00; 10 martie, ora 17.00, ora 20.00, 11 martie, ora 19.00.

După cum puteți observa, maestrul Radu Beligan joacă și de două ori în aceeași zi, iar despre acest lucru, George Ivașcu a spus câteva lucruri emoționante.

„Suntem foarte fericiţi că maestrul Radu Beligan a acceptat să joace de două ori într-o singură zi, pe scena Teatrului Metropolis. Atent la dorinţele spectatorilor care vor să-l vadă în «Lecţia de violoncel», maestrul a decis să ofere acest mare dar, pe care numai un actor care îşi iubeşte publicul îl poate face. La 95 de ani, Radu Beligan are vitalitate şi înţelepciune. Vitalitate, pentru că nu e deloc uşor să duci un rol principal, timp de două ore, de două ori în aceeaşi zi. Înţelepciune, pentru că maestrul nu vrea să audă că spectatorii ar fi nefericiţi. Îi mulţumim din suflet pentru asta!“, a spus actorul George Ivașcu pentru Ziarul Metropolis.

De asemenea, trebuie adăugată că din cauza solicitărilor foarte mari de bilete la spectacolul "Lecția de violoncel", s-a renunțat la sistemul de rezervări telefonice. Dacă doriţi să cumpăraţi bilete la spectacolul amintit anterior o puteţi face direct de la casa de bilete a Teatrului Metropolis sau puteţi achiziţiona bilete online de pe site-ul www.teatrulmetropolis.ro.

La celelalte spectacole din repertoriu rămân valabile cele trei modalităţi de rezervare şi achiziţionare, respectiv: rezervare telefonică la nr. 021 210 51 08,  cumpărare de la casa de bilete a Teatrului Metropolis, cumpărare online de pe site-ul Teatrul Metropolis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel