Laura Lavric, amenințată cu ANAF-ul, după scandalul de Revelion

Cântăreața de muzică populară Laura Lavric este amenințată cu ANAF-ul, după ce a fost implicată într-un scandal de Revelion.

Noapte de Revelion a fost cu scandal pentru Laura Lavric. Artista este acuzată că a încasat 500 de euro avans pentru cântarea de la un hotel din Slănic Moldova, iar în urma unor contre cu formația localului, artista a refuzat să mai cânte.

Administratorul hotelului este decis să-și caute dreptatea în instanță și amenință cu plângeri la ANAF, relatează România TV. 

Ce spune Laura Lavric despre întreaga întâmplare

"În noapte de Revelion, întrebați-l pe personajul ăsta, care este un personaj negativ, ce contract a avut cu mine. Să vă arate contractul. Să mă dea în judecată. Dacă are dovezi că mi-a dat bani și are contract cu mine, să mă dea, chiar îl rog. Am ajuns acolo să văd sala și era un lăurar de doi lei, căruia îi spun că am venit să văd sala, să văd ce instrumente au și să vedem, poate facem niște probe. Eu am mers cu fiul meu. Și el (n.r. lăutarul) zice: "Păi aveți doamnă instrumente, aveți microfon, aveți astea...să mă plătiți". Păi eu să te plătesc?

Și atunci am zis la revedere și l-am sunat pe proprietar și îi spun ce s-a întâmplat și el îmi răspunde: "Păi doamnă, eu nu mă bag, dacă l-ați sculat din somn". L-am sculat din somn la patru după-masa și îi spun, da, așa știți să rezolvați problema, la revedere. Și la revedere a fost, atâta tot. În rest, îl rog, cum a venit cu amenințări că mă dă la ANAF, adică ar trebui eu să-l dau pe el la ANAF, nu el pe mine, că eu sunt în regulă cu toate", a declarat Laura Lavric, pentru România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel