Kevin Trapp și modelul Victoria Secret mai îndrăgostiți ca niciodată

Portarul Kevin Trapp și fotomodelul Izabel Goulart au fost surprinși pe plaja din Mykonos împărtășind momente romantice. 

Este ușor de înțeles de ce portarul de la Paris Saint Germain - care a zburat pe insula greacă pentru a sărbători ziua de 27 de ani - a fost fascinat de modelul Victoria Secret, datorită bikinilor în două tonuri. Naționalul german a săruta-o, îmbrățișat-o și ridicat-o în aer pe frumoasa braziliană, în timp ce se răcoreau în apele Mării Mediterane, după ce s-au bucurat de câteva runde energice de ping-pong pe plajă.  

Kevin, a cărui zi de naștere a fost marcată de o petrecere surpriză organizată de prietenii săi sâmbătă, și-a arătat fizicul plin de mușchi într-o pereche de pantaloni scurți de înot, în timp ce Izabel și-a etalat formele într-un costum de baie din două piese ce a atras nenumărate priviri. Escapada cuplului vine la o lună de când au fost surpinși la bordul unui yaht de lux pe țărmurile din Ibiza. 

 

#BodyByIza Golden hour in Greece ????????✨ #greece #mykonos #alemagou #sunset #goldenhour by @eduardobravin

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) onJul 10, 2017 at 11:41am PDT

Izabel a declarat recent că a arăta bine depinde de încrederea de sine. "Nu mă trezesc în fiecare zi gândindu-mă că trebuie să arăt bine, dar mă trezesc în fiecare zi gândindu-mă că vreau să mă simt fericită.", a spus modelul pentru Elle, anul trecut. Bruneta a dezvăluit că își menține corpul perfect tonifiat cu o combinație de pilates, kick-boxing, alergare și antrenamente cu greutăți, relatează DailyMail

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel