Keo și Misty, iubire magică. Totul despre povestea lor: cum a început

Este unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc.

Keo și Misty, Alexandra Pavel pe numele ei adevărat, reușesc să aibă o relație specială și profundă bazată pe iubire, armonie și comunicare deosebită. S-au cunoscut la o emisiune tv unde Misty juca într-un serial, iar Keo era invitat în aceeași emisiune. Avea 18-19 ani și era fana cântărețului, dar primul care a făcut pasul a fost Keo care și-a trimis toboșarul să-i ceară telefonul frumoasei blonde și așa a început povestea de iubire. S-au descoperit încet, încet amândoi.  


Fascinată de iubitul său


Delicatețea și iubirea ei l-au făcut pe muzician să o descopere cu adevărat și să-și dea seama că este femeia pe care și a dorit-o și pe care o iubește necondiționat. Misty adora la partenerul ei de viață faptul că are universul lui muzical, talentul și implicare lui. Fascinația muzicianului a făcut-o pe Misty să se îndrăgostească total de el. Sunt împreună de câțiva ani buni și consideră întâlnirea lor un privilegiu. Se înțeleg din priviri, iar când îi vezi împreună îți dai seama de magia iubirii lor. Chiar dacă a mărturisit că își dorește să îmbrace și rochia de mireasă și să aibă o nunța elegantă, Misty recunoaște că nu e nevoie de un act să fie fericită, chiar dacă viseaza la o nuntă alături de omul drag sufletului său.


Pe micuța Arya o iubesc nespus atât cântărețul, cât și Misty


De când a devenit mamă și a născut-o pe micuța Arya, consideră asta cel mai frumos, aparte sentiment din viața ei. La fel și Keo care este cel mai fericit tătic. Cantăreața nu credea că poate trăi asemenea sentimente unice de când e mamă.

La rândul lui, muzicianul este un tată foarte fericit. Așa cum au spus, ambii o iubesc nespus pe micuță. Locuiesc într-o casă mare și frumoasă unde este și studioul cântărețului, putând petrece mult timp alături de Arya și cântăreață, printre lucrul la compozițiile sale are timp pentru persoanele iubite din viața lui. A scris o piesă specială pentru Misty și Arya pe care a lansat-o și se vede clar că le adoră și ele îi umplu viața de bucurie sublimă. Amândoi au descoperit că iubirea și dăruirea sunt cele mai frumoase lucruri pentru ei. E clar că ei știu asta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel