Justwatch, un nou serviciu online care îţi permite să găseşti filme şi seriale, legal şi gratis

foto: Justwatch
foto: Justwatch

JustWatch este noul serviciu disponibil în România care te ajută să găsești orice film sau serial, legal.

Un nou serviciu online foarte popular în America a ajuns și în țara noastră. Este vorba de JustWatch, care poate fi experimentat începând de astăzi în România prin intermediul unui site web și a unor aplicații de mobil omonime pentru Android și iPhone.

În România, JustWatch însumează aproximativ 6000 de titluri de pe Netflix, HBO, Amazon PrimeVideo, Mubi și Horizon Go. Nu costă nimic. Utilizatorii pot ţine evidența show-urilor căutate care rămân în istoric şi au în permanență bifate in-app doar serviciile la care au acces, în cazul în care nu sunt abonaţi decât la Netflix, HBO Go și PrimeVideo. JustWatch nu este un serviciu de streaming, ci un agregator al conținutului de pe serviciile de streaming disponibile în nu mai puțin de 35 de țări de pe mapamond. 

Una din cele mai interesante funcții din JustWatch este aceea de ”timeline” unde pot fi consultate, pe date calendaristice, toate filmele noi care au apărut pe Netflix. JustWatch este complet gratuit și a fost gândit ca un mijloc de promovare pentru studiourile de producție și creatorii independenți de film. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel