Justin Bieber, piesă nouă, după o pauză de cinci ani VIDEO

Justin Bieber a lansat, vineri, un nou single solo, primul din ultimii cinci ani, o piesă cu influenţe RnB intitulată ''Yummy'', informează Press Association.

Starul pop născut în Canada, în vârstă de 25 de ani, a anunţat lansarea single-ului în Ajunul Crăciunului, într-un mesaj video publicat pe contul său de Instagram, urmărit de 123 de milioane de fani. Bieber a precizat că single-ul va fi urmat de un album şi un turneu.

Yummy a fost realizat cu Jason 'Poo Bear' Boyd, care a colaborat frecvent cu Bieber, menţionat ca producător şi coautor la piesei.

Starul pop a dat de înţeles că următorul său album va fi "diferit" de precedentele. "Simt că este diferit faţă de albumele precedente tocmai datorită locului în care mă aflu. Muzica este ceea ce iubesc cel mai mult din orice am realizat", a spus artistul în înregistrarea video publicată în Ajunul Crăciunului, scrie Agerpres. 

Bieber nu a anunţat data de lansare a noului album.

Turneul său va debuta la 14 mai la CenturyLink Field din Seattle şi se va încheia la 26 septembrie pe stadionul MetLife din East Rutherford, New Jersey.

Aceasta va fi prima serie de concerte a lui Bieber după vara anului 2017 când vedeta a anulat brusc restul turneului "Purpose World Tour".

Cel mai recent album al lui Justin Bieber este Purpose, lansat în 2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel