Julio Iglesias, mărturisire șocantă la ”Acces Direct”

Julio Iglesias s-a îndrăgostit de România încă de la prima vizită și, de fiecare dacă când are ocazia, se întoarce cu mare drag pe meleagurile noastre. Marele cântăreț spaniol a venit în țara noastră pentru a susține câteva concerte.

Într-un interviu emoționant acordat Simonei Gherghe, Julio Iglesias a vorbit și despre moarte, spunând că vrea să își trăiască din plin și ultima seconda din viață până când nu va mai fi pe acest pamânt.

”Am 70 de ani și îmi drămuiesc fiecare clipă. Nu vreau să pierd niciun moment în care simt că trăiesc. Dacă este să mă iau după statistici, știu că mi se apropie sfârșitul. Și mă grăbesc… Mă grăbesc să dăruiesc cât mai mult, să învăț cât mai multe lucruri și să trăiesc până în ultima clipă. Nu mai e ca atunci când aveam 40 de ani, sau 50 sau 60. În urmă cu două săptămâni, am împlinit 70 de ani. Când împlinești o astfel de vârstă, începi să gândești altfel. Să nu înțelegi că am devenit negativist, doar că înțeleg că nu mai am mult timp. Așa că trăiesc viața la maximum. Ieri eram în Dubai. Săptămâna aceasta în București, luna viitoare voi fi în China, apoi în Indonezia și Japonia. A venit timpul să mulțumesc publicului pentru viața incredibilă pe care mi-a oferit-o”, a spus marele artist la Antena 1.

Julio Iglesias a vorbit și despre cei opt copii ai săi. Zice că pentru Enrique nu a fost un tată bun, dar este fericit că are o viață foarte frumoasă și îl descrie ca fiind un tânăr de-a dreptul incredibil și plin de succes. Când se întâlnesc nu vorbesc despre muzică, ci doar despre viețile lor.

Spre sfârșitul interviului, Simona Gherghe l-a învățat pe celebrul cântăreț  să spună două cuvinte în limba română. ”Te iubesc” – i-a zis prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, iar răspunsul artistului a venit imediat, cu aceleași cuvinte, cu un accent spaniol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel