Jojo explică de ce nu-și botează fiul: Cred în reîncarnare, moartea e o trecere

O actriță îndrăgită de publicul larg din România a dezvăluit de ce nu și-a botezat până acum fiul, ajuns la vârsta de trei ani, în pofida faptului că ea a fost crescută într-o familie de creştini ortodocşi.

Cătălina Grama sau Jojo cum este cunoscută publicului larg, pasionată fiind de budism, de legile universului, de autocunoaştere şi de evoluţie, mărturisește de ce nu l-a botezat până acum pe fiul ei Achim, deși micuțul are trei ani.

"Eu cred în reîncarnare, moartea e o trecere. Nu vreau să îl îndrum pe fiul meu către o parte sau alta... Vreau să găsesc un balans, nu sunt genul acela de părinte care vrea să îl ducă pe un drum cu orice preţ. Nici măcar din punct de vedere religios, spiritual... Vreau să creadă în cele mai importante legi ale lumii, ale omului, care sunt valabile în toate religiile. Să creadă în marile adevăruri, să fie un om bun, să nu fure, să nu îi înşele pe alţii, iar, mai mult de atât, vreau să descopere el lumea. Eu am crescut într-o familie religioasă, nu vreau să îl învăţ eu religie... Religia şi-o alege singur", a declarat Jojo pentru ziarulring.ro.

Jojo: Am trăit cea mai mare minune a vieţii mele atunci când mi-au aşezat fiul în braţe!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel