Jojo: Am trăit cea mai mare minune a vieţii mele atunci când mi-au aşezat fiul în braţe!

jojo_04
jojo_04

Actriţa Cătălina Grama, cunoscută ca Jojo, a născut vineri dimineaţă, la ora 1.20 un băiat căruia îi va pune numele Achim Ioan şi care, conform actriţei, este deja “cea mai mare minune a vieţii”.

autor: Lucian Negrea

Jojo susţine că între ea şi fiul său s-a creat o legătură foarte puternică, iar momentul în care medicii i-au pus fiul în braţe a fost unul cu adevărat special.

"Regina Maria a devenit pentru trei zile raiul meu pe pământ. Am trăit cea mai mare minune a vieţii mele atunci când doamna doctor Adriana Coroama mi-a aşezat fiul în braţe! Am avut o echipă de medici-îngeri păzitori în adevăratul sens al cuvântului. Au avut grijă cu toţii ca miracolul naşterii să se petreacă armonios, aşa cum mi-am imaginat. Au fost nouă luni divine pentru mine...Am fost copleşită de bucurii şi emoţii noi în fiecare zi. Între mine şi fiul meu s-a creat o legătură puternică încă dinainte de naştere. Momentul în care soţul meu l-a luat în braţe mi s-a părut a fi cel mai frumos din viaţa mea. Le suntem recunoscători tuturor celor ce ne-au fost aproape", a declarat Cătălina Grama, pentru Mediafax.

Conform graficului APGAR, micuţul Ioan Achim a primit nota 10 la naştere pentru că a venit pe lume perfect sănătos, având o greutate de 3,370 kilograme şi o lungime de 51 de centimetri.

Micuţului i-au fost deja recoltate celule stem care vor ajunge la Banca Centrală de Celule Stem Regina Maria.

Jojo este cunoscută publicului larg pentru rolurile pe care le joacă alături de echipa Divertis în fiecare duminică la Pro Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel