Johnny Depp a fost părăsit de Amber Heard

După ce și-a părăsit iubita pentru ea, Johnny Depp tot singur a rămas. Amber Heard, frumoasa de 26 de ani, i-a dat papucii lui Johnny Depp după ce acesta a renunțat la relația pe care o avea de 14 ani cu mama copiilor săi.

  Amber Heard a ales să pun punct relației cu starul de la Hollywood din cauza scandalul iscat din cauza infidelității actorului. Cu toate ca relația dintre cei doi devenise serioasă cu mult înainte ca acesta să divorțeze, Amber nu a suportat să fie scoasă ,,țap ispășitor pentru aceasta situație.

„Amber n-a vrut să fie catalogată drept «cealalată femeie», care a destrămat o familie. Johnny a asigurat-o că idila lui cu Vanessa se încheiase înainte de-a apuca să se înfiripe ceva serios între ei, dar lui Amber nu i-a convenit deloc că a fost scoasă ţapul ispăşitor din toată nebunia mediatică privind despărţirea lui Johnny de Paradis şi-atunci i-a spus «Adio!» starului hollywoodian“, a declarat o sursă pentru „National Enquirer“.

Johnny Depp a anunțat pe 19 iunie că s-a despărțit în ,,mod amiabil de Vanessa Paradis, după ce au negat în mod repetat că relația lor ar avea probleme. Depp,49, și Vanessa 39, au doi copii , Lily-Rose-13 și Jack-9. Cei doi nu au fost niciodatăa căsătoriți si nu au mai fost văazuți impreună la un eveniment public din 2010.

Vanessa nu a fost prezentă nici la premiera filmelor ,, Dark Shadows și ,,The Rum Diaries in care Depp a lucrat alaturi de blonda bisexuală,Amber Heard, de care actorul s-a îndrăgostit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel