"Jocul de-a puterea", o frescă a luptelor politice dintre partide

În "Jocul de-a puterea", volumul de debut al Mariei D. Popa, absolventă a Facultății de Ziaristică, autoarea intră în "catacombele" jocului  pentru acapararea puterii la nivelul unui județ.

"Jocul de-a puterea", apărută la Editura Agora, se vrea a fi o frescă a luptelor politice dintre partide, pe de o parte, și membrii aceluiași partid, pe de altă parte, pentru câștigarea alegerilor locale și acapararea fotoliului de președinte al consiliului județean și transformarea unui întreg județ într-o feudă proprie, unde bunul plac și interesele personale tind să capete putere de lege.

În acest joc sunt prinși laolaltă oameni politici și funcționari de carieră, aleși și alegători, fiecare încercând să se poziționeze cât mai bine la masa puterii sau măcar să-și atragă susținerea „Dumnezeului" local.

Exacerbarea ambiției și aroganței, sfidarea legilor și a moralei au însă, de cele mai multe ori, consecințe nefaste, iar viața sau destinul pun capăt, într-un fel sau altul, jocului de-a puterea. Prin acest roman politic, scris într-un ritm alert și condensat, care te ține cu sufletul la gură de la prima până la ultima pagină, Maria D. POPA își face debutul în peisajul literaturii române contemporane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel