Jennifer Lawrence, "nu suficient de frumoasă"

Jennifer Lawrence a fost numită  "nu îndeajuns de frumoasă" pentru a juca rolul lui Sharon Tate, de către sora actriței. 

Debra Tate ar prefera ca Margot Robbie să joace rolul starului tragic din biopicul planificat de Quentin Tarantino. Sora actriței și-a exprimat dezaprobarea față de Jennifer Lawrence pentru a-și juca sora ucisă, Sharon. 

Sharon - care a devenit cunoscută în anii 1960 - s-a căsătorit cu regizorul de film Roman Polanski și când era însărcinată în opt luni cu copilul său, a fost înjunghiată de membrii familiei lui Charles Manson. Ea a fost ucisă împreună cu alte patru persoane, iar liderul Charles a fost în cele din urmă închis pentru crime. Quentin Tarantino lucrează la un nou biopic despre crimele de groază care au avut loc la 9 august 1969. Vorbind cu TMZ, Debra a spus că ar prefera ca actrița australiană Margot Robbie să joace rolul lui Sharon în defavoarea câștigătoarei premiului Oscar, Jennifer. 

"Nu că am ceva împotriva ei, dar nu e suficient de frumoasă pentru a o juca pe Sharon", a spus Debra, în vârstă de 64 de ani, informează Mirror

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel