Jason Momoa, depistat cu Covid-19 după premiera filmului „Dune”. Primele declarații ale actorului

Jason Momoa, depistat cu Covid-19 după premiera filmului „Dune”. Primele declarații ale actorului
Jason Momoa, depistat cu Covid-19 după premiera filmului „Dune”. Primele declarații ale actorului

Jason Momoa a spus care este starea sa de sănătate după ce s-a infectat cu COVID-19.

Jason Momoa, în vârstă de 42 de ani, se află în autoizolare în casa sa din Marea Britanie, după ce fost depistat pozitiv la COVID-19. Actorul a spus că se simte bine și le-a mulțumit fanilor care i-au transmis mesaje și gânduri bune. El a precizat, într-un story pe Instagram, că nu este exclus să fi contactat virusului după ce a luat parte la premiera filmului "Dune", acolo unde s-a întâlnit cu foarte mulți oameni, scrie Digi24.ro.

„Am fost testat cu COVID imediat după premieră. Au fost mulți oameni pe care i-am întâlnit în Anglia. Și cine știe? (cum am contactat virusul - n.r). Sunt bine și vă mulțumesc pentru toate îngrijorările și dragostea voastră.”, a transmis actorul.

Filmul "Dune", desființat. Irene Buhăniță, recenzie: O poveste semi-plicticoasă

Lector univ. dr. Irene Buhăniță, de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, a publicat un mesaj despre superproducţia "Dune".

"Dune", noua adaptare a regizorului Denis Villeneuve a romanului cu acelaşi nume al autorului de science fiction Frank Herbert, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american. Lansată cu câteva săptămâni în urmă şi în alte ţări, superproducţia a obţinut încasări de 300 de milioane de dolari în întreaga lume, informează AFP, citează Agerpres.

Cu o distribuţie plină de vedete ca Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Zendaya, Jason Momoa, Josh Brolin şi Stellan Skarsgard, „Dune” spune povestea familiei Atreides, desemnată să conducă o planetă unde este produsă misterioasa „mirodenie”, o substanţă indispensabilă călătoriilor interplanetare. Warner Bros a anunțat recent că filmul va avea o continuare, a cărei premieră e programată în octombrie 2023.

"Am văzut Dune și am înțeles așa: Dacă ai citit (cărțile, nu cartea), e cea mai bună ecranizare de până acum, pentru că respectă la virgulă linia poveștii. Și știi clar că filmul nu se termină brusc, ci fix la finalul primului volum.", a scris Irene Buhăniță, pe pagina de Facebook. Citește AICI ce a mai spus Irene Buhăniță, despre "Dune".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel