J. Lo, pe punctul de a rămâne singură. De ce vrea să-i dea papucii lui Casper Smart

jennifer-lopez-casper-smart4188z
jennifer-lopez-casper-smart4188z

Artista latino nu are noroc in dragoste! J.Lo nu mai suportă escapadele toyboy-lui ei şi se gândeşte să-l trimită la plimbare.

Se pare că , în sfârşit, diva a ajuns să împărtăşescă părerea fanilor ei si anume că nu are mai nimic în comun cu iubitul mult mai tânăr. Jennifer, 43 de ani şi Casper, 24, au început să iasă împreună în toamna trecută, la doar câteva luni după încheierea mariajului ei de şapte ani cu Marc Anthony.

Artista a început să se simtă mai mult dădaca lui Casper decât iubita lui „Jen se află, în momentul de față, în turneu cu Enrique Iglesias, iar Casper e coregraful spectacolelor ei. E muncă grea să susții atâtea concerte, iar Lopez are impresia că e mai de grabă bona lui Smart, decât iubita lui. Lui Casper îi place să iasă în oraș și să se distreze cu dansatorii trupei, pe când asta nu e ceea ce își dorește Jen. Nu prea mai există îndoieli: ea o să-I dea papucii lui cât de curând, pentru că simte că nu au un viitor împreună”, a declarat o sursă din anturajul vedetei.

Pe de altă parte, în presă au apărut alte imagini compromiţătoare cu tânărul dansator, cu toate ca scandalul legat de homosexualitatea acestuia abia s-a stins. Conform revistei ,,Star ,Casper Smart a fost văzut ieşind din bordelul pentru homosexuali chiar în dimineaţa zilei în care Jennifer Lopez îşi serba ziua de naştere, pe 24 iulie. „Numai homosexualii frecventează acel loc“, l-a dat de gol un client fidel de-ai localului.

Nici fostul soţ  Marc Anthony, nu este încântat de tânărul de 24 de ani, acesta amenintând-o pe artistă "Părăseşte-l sau îţi iau copiii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel