Iuliana Tudor, pedepsită că se roagă la Dumnezeu. A plâns în direct: Nu mă puteți obliga!

În Săptămâna Patimilor, Iuliana Tudor a povestit o întâmplare dureroasă, din copilărie. În timpul comunismului, prezentatoarea tv a fost pedepsită, la școală, pentru că se ruga la Dumnezeu.

"La şcoală am fost ridicată în picioare şi mi s-a spus că cineva a spus pedagogului respectiv că eu mă rog. Şi atunci am fost ridicată în picioare şi arătată cu degetul: "Uitaţi ce face Iuliana! Spune "Tatăl Nostru" şi se roagă. Am să te rog să îl chemi pe tata la şcoală şi vom vedea ce se întâmplă cu tine pentru că acesta nu este un comportament normal", a spus Iuliana Tudor, în emisiune "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Ne vom ruga, indiferent de ce veţi face cu copilul eu"

M-am dus acasă, i-am spus tatălui, a fost chemat la şcoală şi i s-a explicat. Nu îţi permiteai să ai o atitudine foarte directă atunci. I-au spus părinţilor să mi se scadă nota la purtare. Nu s-a întâmplat asta pentru că, atunci când am fost arătată cu degetul, eu am spus clar: "Nu mă puteţi obliga să nu spun "Tatăl Nostru" şi nu vreau să fac asta!". Tatăl meu le-a spus: "Nu ne puteţi obliga să facem asta! Noi în casa ne vom ruga în continuare, indiferent de ce veţi face cu copilul eu".

Pentru mine, momentul acela a fost extrem de import. Cred că atunci, copil fiind, mi-am dat seama ce putere imensă e în tatăl meu de Acolo. Pentru că el de fapt mi-a dat curaj. Iubirea îţi dă şi curaj. Iubirea îţi dă forţă, te face să îţi depăşeşti propriile limite, te face să te gandești la cel de lângă tine şi să spui "poate el trăieşte o viaţă mult mai grea decât mine. Nu trebuie să mă vait de nimic". Sunt lucruri mult mai grele şi mult mai grave pe Pământ", a spus Iuliana Tudor, în emisiune "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Buzdugan, poveste emoționantă: A fost o minune că am supravieţuit. Îi mulţumesc lui Dumnezeu!

Paște 2019, Joia Mare. Ce nu ai voie să faci. Este interzis, mai ales femeilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel