Buzdugan, poveste emoționantă: A fost o minune că am supravieţuit. Îi mulţumesc lui Dumnezeu!

Daniel Buzdugan a vorbit despre Dumnezeu şi despre motivul pentru care îi mulţumește zilnic. Mărturisirea omului de radio, în Săptămâna Mare, a fost sinceră și emoţionantă.

"Este un miracol că în momentul ăsta sunt aici pentru că m-am născut la şase luni, a fost o sarcină complicată. Aveam aproape un kilogram. Doctorii i-au spus mamei că nu există nicio şansă. Mama a luptat pentru mine, am stat câteva luni în spital şi în tot ce am înfăptuit şi am realizat, în toate lucrurile formidabile din viaţa mea, l-am pus înainte pe Dumnezeu. De multe ori, am fost părăsit de prieteni, de oameni... Interese. La un moment dat, oamenii sunt lângă tine pentru că eşti cineva şi trebuie să îi ajuţi cu bani, cu influenţă. Întotdeauna, când am fost supărat, când am fost dezamăgit de oameni a existat antena către Dumnezeu", a povestit Daniel Buzdugan în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Am învăţat că întotdeauna trebuie să îi mulţumesc lui Dumnezeu"

"A fost o minune că am supravieţuit şi am învăţat că întotdeauna trebuie să îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru. Au fost vremuri grele. M-am născut în perioada comunistă, am prins comunismul în floare. Tatăl meu era miliţian şi se ducea la biserică în capătul oraşului pentru că aveau interzis. Era o regulă, în momentul în care erai în sistemul ăsta militienesc - deşi el a fost un om foarte bun şi nu a avut nicio treabă cu atitudinea acea fermă şi autoritară, dura - nu aveai voie. Şi atunci se dezbrăca, în weekend, duminică, la sărbători, se schimbă şi mergea în capătul oraşului, unde aparent nu-l ştia nimeni. La un moment dat, au fost nişte discuţii că l-au văzut unii pe acolo şi era să fie dat afară că i s-au făcut rapoarte. Dar a trecut", a mai povestit Buzdugan.

Vezi și: Paște 2019, Joia Mare. Ce nu ai voie să faci. Este interzis, mai ales femeilor!

Paște 2019. Cea mai puternică rugăciune în JOIA MARE. Te ajută în orice problemă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel