Iulia Albu, critici după nunta Andei Adam. Care a fost cel mai halucinant detaliu

Anda Adam s-a căsătorit în acest weekend. Cu acest prilej, Iulia Albu a comentat atât ținuta artistei, cât și modul în care s-au îmbrăcat domnișoarele de onoare.

"Nu am înțeles dacă tematica nunții a fost "Las Vegas trampy bridesmaids" sau "Nuntă la țară", însă, de departe, cel mai halucinant detaliu stilistic a fost dat de ținutele domnișoarelor de onoare, care au arătat mult prea porno", a zis fashion-editorul.

"€œRevenind la ținuta purtată de Anda Adam, apreciez linia decentă a rochiei, precum și faptul că nu a optat pentru o supra accesorizare a ținutei. Total rupte de poveste, care se voia a fi probabil una suavă, au fost machiajul strident și cocul mult prea înalt, înzorzonat cu ditamai tiara. Voalul în sine a fost o alegere fericită, trecând peste volumul inestetic creat de coc.

Nu am înțeles rostul colierului, element care scurtează inestetic gâtul în acest caz. Buchetul a fost unul simplu, de efect, deși ar fi fost de dorit o pată de culoare, cât de mică. În ceea ce privește opțiunea pentru alb, consider că Anda a făcut o alegere potrivită, care ar fi trebuit însă controlată ca proporție", a conchis Iulia Albu, scrie Wowbiz.

VEZI ȘI: Anda Adam îşi vede visul împlini

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel