Irina Petrescu juca în ”Sârșit de partidă”. A fost o premoniție?

Irina Petrescu a cerut medicilor de la Elias să nu comunice diagnosticul. Tot ce a lăsat să se afle a fost că a murit după o suferință scurtă și foarte grea. Marea actriță a ajuns la Elias prin transfer de la Spitalul de Urgență.

Ultimele două spectacole în care a jucat Irina Petrescu au fost la teatrul Metropolis. ”A făcut o creație, căci nu pot spune că a interpretat un rol, în Sfârșit de partidă, regizat de Tocilescu, ne-a declarat George Ivașcu, directorul teatrului. Parcă a fost o premoniție. Doamna Irina Petrescu era o personalitate imensă, dar se purta extrem de discret, nu lăsa să se vadă, în teatru, că are probleme personale. A știut să lupte și pe scenă și în viață. Nu am știut nimic, nici unul dintre noi. „Avea o eleganţă pe care o simţeai de la o distanţă de un kilometru şi dădea nobleţe fiecărui lucru simplu pe care îl făcea pe scenă. Irina Petrescu a ştiut să strălucească, dar cu o modestie contaminantă“, a declarat George Ivaşcu, pentru „Ziarul Metropolis“.

Dana Dogaru a jucat alături de Irina Petrescu în piesa „Nebuna din Chaillot“. „Din păcate, colaborarea cu Irina Petrescu a fost prea scurtă. Nu ne aşteptam să plece atât de repede. A plecat cu aceeaşi discreţie cu care a trăit. A fost una din actriţele cele mai talentate şi cunoscute pe care le-am avut“, a spus Dana Dogaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel