EXCLUSIV  Iordache ești tu. Ce arată știrea cu vandalismul de la casa deputatului PSD

Pentru mine, o știre ca aceea despre vandalizarea porții deputatului Florin Iordache nu face decât să îmi confirme încă o dată superficialitatea poporului din care fac parte. 

Faptul că scrii Mu...e pe toate gardurile nu dovedește că ești vandal sau necivilizat ci faptul, că ești la fel de neinformat și ignorant ca publicul căruia te adresezi. Și, cum poate nu îți dai seama, în contextul în care se află România de la Revoluție încoace, e mult, mult mai grav decât să fii vandal. Hai să îți amintesc ceva ce sigur mereu te faci că uiți: Tu l-ai ales pe Iordache. Aaaa nu tu, mama ta, bunica ta, rudele tale, prietenii rudelor tale.

Dar de unde ai aflat tu de Iordache? De la alții. Când ai mers la vot, știai că este un candidat la deputați cu numele ăsta? Nu știai, te asigur. De ce nu știai? Din ignoranță. Iordache a fost ales de tine sau de familia ta, sau de prietenii tăi sau de familiile lor. Cineva l-a ales. Nu uita asta când îi scrii Mu..e pe poartă: Iordache ești tu. Ție îți dai Mu..e. În loc să te autocorectezi, să te informezi temeinic, să nu mai fii un ignorant și să alegi politicieni cu potențal bun, l-ai ales pe Iordache.

În loc să înțelegi de ce face ce ție nu îți place, să îl corectezi ca un om informat și responsabil, ai luat sprayul cu vopsea. Sau poate că, la vot, ai stat acasă și te-ai declarat scârbit de nemernicii de politicieni, ca un ignorant ce ești. Acum, dintr-un ignorant te-ai transformat într-un ignorant violent. În continuare nu știi nimic despre Iordache. Știi doar că e nașpa și că merită Mu..e. Te supără că ți-a arătat degetul din mijloc? Îl meriți. Bravo, Iordache! Mai dă-le degete!   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel