Ioniță de la Clejani, bătut de fiul său Fulgy. A fost chemată poliția

Foto: Facebook / Viorica si Ionita din Clejani
Foto: Facebook / Viorica si Ionita din Clejani

Continuă problemele în familia Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani. Flugy i-ar fi dat un pumn tatălui său în urma unui scandal. 

Este un nou scandal în familia Clejanilor după ce Fulgy i-ar fi dat un pumn tatălui său în cursul nopții trecute, relatează România TV. Incidentul a avut loc în jurul orei 23:30, în locuința lui Ioniță și a Vioricăi.

Potrivit unor surse, Fulgy i-ar fi dat un pumn lui Ioniță de la Clejani. Speriat, tatăl a sunat la 112, dar a refuzat să depună plângere în fața polițiștilor. O anchetă a fost deschisă în acest caz, iar oamenii legii fac cercetări pentru violență în familie.

De altfel, Fulgy a publicat ieri un clip video în direct unde se afla cu tatăl său la o terasă acolo unde au avut un conflict verbal. 

Potrivit sursei citate, care citează apropiați ai familiei, fiul lui Ioniță de la Clejani ar refuza să își ia tratamentul medical. În urmă cu câteva săptămâni tânărul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Și în acest caz poliția face cercetări. 

Comunicatul poliției 

”În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări. Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, au anunțat reprezentanții poliției. 

"Niște lăutari"

Mai exact, într-un IG Story, Fulgy și-a caracterizat părinții ca fiind doar "niște lăutari" , care cântă după ureche. Cu siguranță, aceste vorbe i-a durut extrem de mult pe cei care i-au dat viață și care l-au educat cum au știut mai bine, potrivit Spectacola.ro.

Fulgy a dispărut din lumina reflectoarelor timp de trei săptămâni, iar în mediul online s-a vehiculat că acesta ar fi internat într-un centru de reabilitare. 

A negat zvonurile

Fiul Clejanilor a revenit acum și a oferit primele declarații. Artistul neagă zvonurile că ar fi fost la centrul de reabilitare din Grădișeatea și spune că a stat acasă cu familia pentru că a vrut să renunțe la rețelele de socializare. 

Fulgy este conștient de greșelile pe care le-a făcut în trecut și le dă un sfat tinerilor care au luat-o pe un drum greșit. Acesta îi sfătuiește pe toți care consumă substanțe interzise să renunțe și să apeleze la ajutorul persoanelor specializate. 

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Ioniță și Viorica de la Clejani, desființați. Fulgi, jigniri în lanț: Lăsați-i naibii... niște lăutari                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel