Iohannis-Firea, scandal copii. Replica lui Klaus Iohannis pentru Gabriela Firea

Purtătorul de cuvânt al candidatului PSD la prezidenţiale, Gabriela Firea, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru ca nu are copii, afirmând ca "nu eşti un om complet dacă nu creşti un copil".

VEZI ȘI: Iohannis, încolțit la B1. "Mi se pare curios. De ce să vă spun asta?"

Liderul PNL a avut o replică pe marginea acestei teme.

"Eu nu răspund niciodată la atacuri murdare. Nu am de ce să mă cobor la un astfel de nivel și să îmi dau replici cu cineva care consideră că așa se face o campanie electorală. Nu așa se face o companie electorală", a zis Klaus Iohannis la B1 TV.

Cât despre reclamația făcută de Alexandru Muraru (PNL) la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării din cauza declarației Gabrielei Firea potrivit căreia un om nu este complet dacă nu are copii, Klaus Iohannis a punctat: "De fapt, sunt trei oameni care au făcut reclamații la CNCD. Oamenii au fost pur și simplu revoltați de această abordare a PSD-ului. Oamenii au fost revoltați pe bună dreptate. Lucrurile care au fost spuse au fost gândite ca atacuri la adresa mea, dar au lezat pe foarte mulți români. Sunt aproape un milion de cupluri din România care nu au copii și nu cred că le-a căzut bine acest atac de lup moralizator din partea cuiva care mai bine tăcea. Cred că a fost punctul de vedere al PSD-ului și mai mult decât atât - al candidatului PSD. Văd că în ultima vreme, Victor Ponta face pe elegantul. El personal nu spune nimic, dar pune pe alții să lanseze atacuri în media. Măcar de ar avea curajul să o facă el. Era mai onest să spună el. Mi se pre jenant. Este un nivel la care nu sunt dispus să mă cobor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel