Ioana Filimon, eliminată de la ''Ferma''. A izbucnit în lacrimi: ''Cel mai greu moment a fost când...'' Moroșanu i-a dat palme peste față

Denisa Zamfir / 05 apr 2019 / 09:32 Salveaza PDF Comentarii
Ioana Filimon
Descriere foto: Ioana Filimon

Ioana Filimon a părăsit ''Ferma'' după ce a pierdut duelul cu Geanina Ilieș. Miss România a plecat din competiție în lacrimi.

Ioana Filimon a fost învinsă de Geanina Ilieș într-un duel cu probe de forță, considerat de concurenți cel mai dificil duel de până acum.

Miss România 2016 a părăsit ''Ferma'' în lacrimi, supărată că a nu putut să facă mai mult.

Cred că am arătat că sunt muncitoare şi că pot duce la bun sfârşit câteva sarcini, şi că pot câştiga şi dueluri. Am arătat tuturor că dacă o femeie a câştigat câteva concursuri de Miss nu înseamnă că e bună doar să stea pe podium şi să zâmbească. M-am bucurat de fiecare clipă, iar cel mai greu moment a fost când m-am certat cu Brigitte. Acum că am plecat parcă n-a fost totuşi chiar aşa de greu", a declarat, cu ochii în lacrimi, Ioana Filimon. 

Cătălin Moroşanu a recurs şi la palme peste faţă pentru a o face pe Ioana să-şi revină. „Chiar la ultima probă, frate... mai avea doi paşi şi câştiga, atunci a cedat. Eu am făcut tot ce a ţinut de mine să o îmbărbătez. I-am dat şi palme, frate, să-şi revină!", a spus Moroșanu.

Vezi și: Ferma, 3 aprilie. A fost eliminată direct. Mihaela Rădulescu: Acum pleci!


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26