Ioana Filimon, eliminată de la ''Ferma''. A izbucnit în lacrimi: ''Cel mai greu moment a fost când...'' Moroșanu i-a dat palme peste față

Ioana Filimon
Ioana Filimon

Ioana Filimon a părăsit ''Ferma'' după ce a pierdut duelul cu Geanina Ilieș. Miss România a plecat din competiție în lacrimi.

Ioana Filimon a fost învinsă de Geanina Ilieș într-un duel cu probe de forță, considerat de concurenți cel mai dificil duel de până acum.

Miss România 2016 a părăsit Ferma'' în lacrimi, supărată că a nu putut să facă mai mult.

Cred că am arătat că sunt muncitoare şi că pot duce la bun sfârşit câteva sarcini, şi că pot câştiga şi dueluri. Am arătat tuturor că dacă o femeie a câştigat câteva concursuri de Miss nu înseamnă că e bună doar să stea pe podium şi să zâmbească. M-am bucurat de fiecare clipă, iar cel mai greu moment a fost când m-am certat cu Brigitte. Acum că am plecat parcă n-a fost totuşi chiar aşa de greu", a declarat, cu ochii în lacrimi, Ioana Filimon. 

Cătălin Moroşanu a recurs şi la palme peste faţă pentru a o face pe Ioana să-şi revină. „Chiar la ultima probă, frate... mai avea doi paşi şi câştiga, atunci a cedat. Eu am făcut tot ce a ţinut de mine să o îmbărbătez. I-am dat şi palme, frate, să-şi revină!", a spus Moroșanu.

Vezi și: Ferma, 3 aprilie. A fost eliminată direct. Mihaela Rădulescu: Acum pleci!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel