Ferma. Florin Pastramă, părăsit de iubită după momentele fierbinți din emisiune

Raluca Podea - Florin Pastramă
Raluca Podea - Florin Pastramă

Florin Pastramă a fost părăsit de iubita sa, Raluca Podea, după ce a văzut imagini de necrezut în cadrul emisiunii ''Ferma'', de la ProTV.

 Raluca Podea nu a mai suportat să își vadă iubitul filtrând cu femeile de la "Ferma și a decis să se despartă de el după o lungă relație.

"Nu pot să suport să văd ce a făcut el la tv. El s-a dus să muncească, nu să facă așa ceva. Adică, el s-a dus la "Ferma" nu la "Insula Iubirii", totuși. Înțeleg că e show, dar e de neacceptat ce face el, să sară pe toate femeile din preajmă, să le pupe, să le pipăie. Nu ai cum, ca bărbat, să faci așa ceva. E un nimeni pentru mine începând din acest moment, nu mai există un asemenea personaj în viața mea. Aștept să se întoarcă de acolo, să clarificăm totul, să își ia niște lucruri de la mine și nu mai vreau să îl văd. M-a făcut de rușine, toată lumea știa că este logodnicul meu, iar eu nu pot să accept așa ceva. Nu pot să spun, pentru că nu vorbesc urât în public, cum îl văd acum. Dar mi-a dovedit că nu e bărbat, că nu e ce vreau eu de la un bărbat... să se spele pe cap cu el, să se ducă să își vadă de viața lui, să tragă de alte femei, pentru mine nu mai e cale de întoarcere... Nu ai cum tu, un nimeni, să faci așa ceva, să te comporți așa la un show la care trebuie să muncești, nu să te prostituezi... Mi-era milă și de fetele alea care trebuie să îl suporte...", a spus Raluca Podea, plângând, pentru Wowbiz.ro.

Vezi și: Ferma ProTV. Mihaela Rădulescu: Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel