Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Întâlnirea Trump-Putin, miza ascunsă de fumigene

 

Preocupați cu toții de observarea săpării de tranșee, construirea de cazemate și "cumpărarea" de " armament" de la diverse "surse" de către diferitele grupări ce își dispută supremația în interior, ne-a scăpat ce se întâmplă în afara României. 

Și pentru mine lucrurile recunosc că nu au fost deloc clare despre întâlnirea lui Trump cu Putin. Ca urmare, am în ecrcat să mă documentez pentru a desluși motivația unor aparente "gafe de comunicare" ale lui Putin sau Trump. 
Nu voi relua ceea ce a văzut toată lumea: manipularea unui mascat amatorism în stabilirea unor mesaje comune după această întâlnire. Dacă își închipuie cineva că miile de angajați de la diplomație la politică și de la politică la servicii ar fi lăsat cel mai mic gest al celor doi la voia întâmplării, se înșeală amarnic...

Contradicția dintre Putin și Trump cu privire la conținut, teme, abordare, rezultate și "IMPRESII" a fost atent calculată, ca între doi vechi prieteni care încearcă să ascundă ceva... 
Telenovela nu prinde doar la noi ci pe tot globul așa că detaliile de genul replicii " Trump nu este ca la tv..." exprimate de Putin arată o bună cunoaștere de către serviciile rusești a modului în care captezi atenția omului simplu.

Eu unul nu am "mușcat" deloc această telenovelă finalizată cu declarații de dragoste din partea lui Trump ce-i drept doar după ce ne-a informat că Putin "s-a jurat" că nu a intervenit în alegerile din SUA, iar Trump care este un sensibil la capitolul "demnitate și onoare" l-a crezut și l-a iertat... Dar atenție: doar după ce s-au certat vârtos în fața globului nu care cumva să se prindă vreunul că este doar o mică "șușanea" bine aranjată și comunicată.

Titlurile telenovelei au cuprins planeta, mai ales că la mijloc a mai apărut și o femeie!!!!...cum altfel?!...respectiv doamna Merkel. 

Extrăgându-mă din mijlocul  comunicării publice a acestei telenovele internaționale cusută cu ață albă și care tinde să aibă chiar accente dramatice odată cu apariția "sultanului" Erdogan în antiteză cu frau Merkel, mi-am dat seama că REALITATEA ESTE ALTA: 


1. Trump este anchetat de cele mai puternice instituții americane pentru oprirea unei anchete penale și nu numai. 
2. Putin este dator poporului rus cu atitudinea de macho, în contextul în care PIB-ul Rusiei este la un nivel record...în jos. 
3. Trump, care trăiește într-un regim încă democratic spre deosebire de Putin, are nevoie ca de aer de solidarizarea americanilor în jurul Președintelui SUA, fiind în cădere liberă în sondaje după alegeri dar mai ales pentru a rezista în fața acuzațiilor ce i se aduc de către instituțiile în care americanii au foarte multă încredere și a riscului de a fi demis in maxim un an.


În acest context, am tot așteptat să văd ceva mai mult decât joc de glezne, mesaje de mimoze globale și dat ochii peste cap de la cei doi lideri... 
Desigur, "PACEA" din Siria negociată și anunțată nu este deloc puțin, dar am constatat că nimeni nu s-a întrebat ce acord de încetare poate exista între două părți care ne-au anunțat până acum că luptă împotriva unui dușman comun: terorismul?!


Sau în sfârșit dăm cărțile pe față și atât SUA cât și RUSIA recunosc public că de fapt acolo se băteau ei ce-i drept prin interpuși...?!. Mă rog, o sa mă ocup altă dată de acest subiect care este delirant în abordarea publică: PACE ÎN ORIENTUL MIJLOCIU ÎNTRE RUSIA ȘI SUA...aha...după "înfrățirea" pe față a Rusiei cu Iranul și Turcia și a SUA cu Arabia Saudită...eiii pe principii:)..pe BANI. Unii pe petrol alții pe armament...

Revenind, nu am comentat întâlnirea până acum așteptând "CEVA" care sa-mi dumirească toată această brambureală publică...și imediat după încheierea telenovelei a apărut: RAZBOI IMINENT CU COREEA DE NORD. Ei bine, adevărata miză a întâlnirii este în viziunea mea neamestecarea Rusiei militar în acest război ce v-a scăpa omenirea de un pericol uriaș la adresa regiunii și umanității, dar îi va asigura și domnului Trump acel sprijin decisiv al americanilor a căror națiune pleacă la luptă în fața unei anchete ce devine în această situație când țara este în pericol cel puțin desuetă...

Dacă m-a deranjat ceva a fost tot circul făcut de cei doi pentru a obține sprijinul propriilor populații, dar îi înțeleg...așa merg lucrurile în era "telenovelei". Singura mea nedumerire este CE A CEDAT TRUMP LUI PUTIN ÎN CONTRAPARTIDA?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel