Incendiu puternic la o pizzerie din Harghita, provocat de o friteuză

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri la o pizzerie din localitatea Corund, provocat, cel mai probabil, de o friteuză nesupravegheată sau supraîncălzită.

Pompierii din Harghita au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge flăcările izbucnite la o pizzerie din localitatea Corund.

Conform informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al ISU Harghita, la sosirea forţelor de intervenţie, flăcările se manifestau la bucătăria restaurantului şi la podul construcţiei, pe o suprafaţă de aproximativ 20 metri pătraţi, cu pericol de propagare la întreaga clădire.

„În urma incendiului, au ars elemente din construcţia din lemn şi structura acoperişului, pe o suprafaţă de circa 20 metri pătraţi, mobilier, aparat de gătit fast food şi un frigider, bunuri materiale evaluate la circa 20.000 lei. În urma intervenţiei pompierilor s-au salvat bunuri materiale în valoare de peste 200.000 lei. Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic produs de un aparat de gătit nesupravegheat sau supraîncălzit (friteuză)”, a transmis sursa citată, potrivit Agerpres.

Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc  au acţionat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru stingerea incendiului, precum şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Corund.

VEZI ȘI: Incendiu la bordul unui avion, aflat la 2.000 de metri înălțime. Pasager: A părut că a durat o veșnicie

Clipe de groază într-un avion, după ce la bordul aeronavei a izbucnit un incendiu.

Echipajul unui avion care opera o cursă de la Geneva spre Amsterdam a trebuit să declare o urgență în timpul zborului, săptămâna trecută, după ce o țigară electronică defectă a explodat într-un dulap aflat deasupra capului unui pasager, scrie Daily Star.

Pasagerii zborului easyJet U2-1517 au auzit un "zgomot ca o pocnitură", care venea dintr-un dulap, la scurt timp după decolare, joi 18 mai, imediat după ora 15:00. Câteva clipe mai târziu, când aeronava ajunsese la înălțime de 2.000 metri, pasagerii au văzut că fumul începea să iasă din dulap și când echipajul avionului l-au deschis pentru a investiga, au găsit două genți în flăcări. Mai mulți pasageri au apucat bagajele care ardeau și au încercat curajos să stingă focul cu mâinile goale.

Un pasager a declarat pentru Radio Television Switzerland: "A părut că a durat o veșnicie, deși, într-adevăr, au fost doar câteva secunde și totul s-a stins foarte repede. Exista acest miros și ne-am panicat pentru că "ne-am blocat" într-un avion".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel