"În momentul plecării în America Express, eram aproape separați". Iulia Albu, mărturisiri neașteptate despre relația cu Mike

Sursa foto: Facebook Iulia Albu (Antena 1)
Sursa foto: Facebook Iulia Albu (Antena 1)

Iulia Albu a făcut mărturisiri neașteptate despre relația cu iubitul ei, Mike.

"În momentul plecării noastre în „America Express, noi eram aproape separați. Într-un fel, ne-am dat amândoi o a doua șansă. Și, ulterior, o a treia. (râde) Nicio relație nu este perfectă, iar noi suntem un cuplu… cu năbădăi. (...) El nu și-a dorit niciodată să devină celebru, așa că este ușor încurcat când îl recunosc oamenii pe stradă. Și mai amuzant este când îl iau la bani mărunți și îl ceartă", a mărturisit Iulia Albu, într-un interviu pentru viva.ro.

"Este o persoană în care am încredere"

"Iubitul meu este în primul rând o persoană în care am încredere. Genul de bărbat cu care nu îți este frică să te rătăcești în pădure. Este acel bărbat care, în eventualitatea în care am fi atacați de un urs, l-ar doborî în luptă dreaptă, din carne ar face cârnați și din piele un cort, după care mi-ar cânta sub clar de lună Balada lui Enescu la vioară. În America Express, el mi-a cărat sacul când eu nu mai puteam și chiar și pe mine, la un moment dat. Sigur, greșeli au fost făcute, însă important este că nu sunt repetate", a mai spus vedeta.

"Împărtășim multe pasiuni comune și noi nu avem certuri ca alte cupluri, de genul: ce mobilă să luăm în casă, cum să aranjăm lucrurile etc. Este, așa, un haos frumos printre viorile lui și activitățile mele și totul este într-o armonie perfectă. Noi nu suntem într-o armonie perfectă, dar, cumva, universul nostru interior ne aduce într-o armonie perfectă", spunea Iulia Albu, într-un alt interviu pentru viva.ro.

"Este ok, din când în când, să nu fie ok"

"Este adevărat că e preferabil ca două persoane să se completeze sau ca două persoane să aibă ceea ce nu are cealaltă. În momentul în care sunt foarte multe lucruri pe care le avem amândoi în comun, ne ciocnim foarte des, dar eu cred că, până la urmă, a te trezi dimineața și a avea ce discuta mereu cu persoana de lângă tine, a avea zone de referință comune, o cultură în comun - spre exemplu, noi vorbim aceleași limbi străine amândoi - poate funcționa și asta. Nu întotdeauna foarte lin, dar dacă am învățat ceva, după atâția ani în care suntem împreună, am învățat că este ok, din când în când, să nu fie ok", mai spunea vedeta.

Participarea Iuliei Albu și a lui Mike la America Express a fost presărată cu momente tensionate care au dus la despărțirea celor doi, după întoarcerea în țară, pentru o perioadă. Iulia a fost criticată și pusă în situații stânjenitoare de iubitul ei, evitând, pe cât posibil, să se certe cu el în fața camerelor.

Vezi și:  Mara Bănică o privește cu alți ochi pe Iulia Albu, după participarea alături de Mike la America Express: "Cum să înduri așa ceva? Atâta umilință..." 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel