Mara Bănică o privește cu alți ochi pe Iulia Albu, după participarea alături de Mike la America Express: "Cum să înduri așa ceva? Atâta umilință..."

Sursa foto: Antena 1
Sursa foto: Antena 1

Mara Bănică și-a exprimat cu sinceritate părerea față de tensiunile dintre Iulia Albu și Mike și comportamentul acestuia la America Express.

"Îmi zice lumea că eu sunt Iulia Albu, în primul rând eu n-am alături de mine un Mike, ferească Dumnezeu. Nu te-ai uitat la America Express? (nr. îl întreabă pe Cătălin Măruță). E ceva rău. De ce? El e ceva rău. Eu o privesc pe Iulia Albu cu alți ochi de atunci. Cum să înduri așa ceva? Ce femeie stăpână pe ea, puternică poate să stea lângă un om care se comportă așa? Opinia mea, iartă-mă. Să faci atâtea sacrificii doar să ai pe cineva, să știi că ești cu cineva? Atâta umilință și atâta… fiecare cu viața lui, dar atâta timp cât ți-o expui la televizor, lasă-i pe alții să aibă păreri”, a spus Mara Bănică, în emisiunea "La Măruță".

"A fost greșeala vieții mele"

După participarea la America Express, Mike a fost aspru criticat de public, având în vedere comportamentul său față de Iulia Albu, și ulterior a postat un mesaj prin care și-a cerut scuze.

"Dragii mei, în primul rând vreau să îmi cer scuze pentru comportamentul pe care l-am avut în timpul filmărilor America Express. Nu voi da explicații, pentru că nici mie nu îmi este clar ce s-a întâmplat cu mine și cum am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult. Ceea ce s-a întâmplat a fost greșeala vieții mele, greșeala pe care am conștientizat-o la adevărata gravitate abia după întoarcerea în țară. Aveți dreptate, nu merit empatia voastră, pentru ce s-a întâmplat. Tot ce pot face este să fiu recunoscător pentru șansa care mi-a fost dată, pentru că, realist vorbind, nu cred că o merit. Aveți grijă de voi și de cei dragi și nu faceți ce am făcut eu. Semnat, un oltean bărbos”, a scris Mike pe Instagram.

Despărțire, după șase ani de relație

Participarea Iuliei Albu și a lui Mike la America Express a fost presărată cu momente tensionate care au dus la despărțirea celor doi după întoarcerea în țară. Deși erau împreună de aproape șase ani, Iulia a fost criticată și pusă în situații stânjenitoare de iubitul ei, evitând, pe cât posibil, să se certe cu el în fața camerelor.

"Noi, din America Express, vom pleca fie căsătoriți, fie divorțați înainte să ne căsătorim!", spunea Iulia, la începutul competiției.

"Și mai depinde și de ora din zi în care ne întrebați asta", adăuga Mike. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel