Ilinca Vandici, în lacrimi: M-a așteptat să ajung să își ia rămas bun de la mine...

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a vorbit cu ochii în lacrimi despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa: moartea tatălui său.

Prezentatoarea Kanal D a mărturisit că a intrat în depresie după moartea tatălui său și povestește cum acesta a așteptat-o să ajungă de la București ca să o vadă pentru ultima oră și să părăsească lumea împăcat.

„Nu am reuşit să gestionez atunci situaţia. Tata era bolnav de 5 ani de zile. Parcă speram că se vor întâmpla nişte lucruri. Eu aveam atunci 21 sau 22. N-am ştiut să gestionez, dar m-am simţit responsabilă faţă de sora mea, de mama mea. Ele sunt şi mai sensibile decât mine. Trebuia să duc eu greutatea asta pe umeri. Am intrat într-o depresie cruntă după 5 luni de zile, apoi mi-am deschis un pic sufletul. M-am trezit apoi cu problema asta, am rezolvat-o la psiholog.

Eram deja în Bucureşti atunci. Eram în Bucureşti şi cumva tata m-a aşteptat. Era o zi de joi seara şi mama mi-a spus să merg acasă. A doua zi am luat bilet de avion, am ajuns, am vorbit cu el, am mâncat şi mama s-a dus prin spital. Am rămas doar eu cu el.

M-a aşteptat să ajung acasă, să îşi ia ramas bun de la mine. M-a strâns foarte tare de mână, s-a întors cu faţa către perete şi ăla a fost momentul…”, a spus Ilinca Vandici la Interviurile VIVA!.

Vezi și: "Bravo, ai stil!" revine la Kanal D. Ilinca Vandici, anunț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel