Urmărește emisiunea live


”Bravo, ai stil!” revine la Kanal D. Ilinca Vandici, anunț

Bravo, ai stil
Bravo, ai stil

”Bravo, ai stil!” se pregătește de un nou sezon, al cincilea. 

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” le îndeamnă pe viitoarele concurent: ”Arătați tuturor că stilul nu ține de eticheta scumpă, ci de atitudinea de câștigătoare!”. 

Cel mai îndrăgit show de modă din România revine la Kanal D. 

”Veniti pline de incredere sa va cunoastem, sa va admiram si sa va sustineti alegerile vestimentare, in cadrul celui mai spectaculos show de fashion! Aparati-va convingerile, demonstrati-ne ca sunteti unice, valoroase si ca meritati sa fiti in atentia tuturor. Dovediti ca stiti sa combinati tinute accesibile, aratati tuturor ca stilul nu tine de eticheta scumpa, ci de atitudinea de castigatoare”, le transmite Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, potențialelor concurente.

Femeile care doresc să se înscrie o pot face accesând casting.kanald.ro, completând formularul pus la dispozitie pe această pagină și anexând o fotografie reprezentativă în ceea privește stilul vestimentar. De asemenea, pentru a se înscrie la casting, doritoarele pot trimite un material video pe instagram.com/bravoaistil sau la numărul de WhatsApp 0743.131.000.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel