Ianis Hagi, două goluri în poarta lui Tătăruşanu

Ianis Hagi a marcat de două ori în primele 25 de minute ale partidei Lyon - Rangers, meci în care poarta francezilor este apărată de Ciprian Tătăruşanu. Hagi a provocat autogolul lui Marcelo în minutul 20, iar 5 minute mai târziu a marcat cu un şut din careu.

Scoţia şi Franţa sunt două dintre ţările unde sezonul nu a mai fost reluat după suspendarea provocată de pandemie. Olympique Lyon şi Glasgow Rangers sunt în continuare în cupele europene, urmând să joace returul cu Juventus, respectiv Bayer Leverkusen, iar cele două s-au întâlnit într-o partidă amicală în Franţa.

La ambele echipe au evoluat din primul minut câte un jucător român, Ciprian Tătăruşanu la Lyon şi Ianis Hagi la Glasgow Rangers.

Hagi Jr a avut un impact important în prima parte a meciului. Mai întâi, în minutul 20, el a reluat o minge trimisă de Kent în faţa porţii provocând autogolul lui Marcelo, Ianis fiind creditat iniţial cu golul. La 5 minute distanţă, Ianis a reluat din prima cu stângul o centrare în careu, mingea deviată păcălindu-l pe Tătăruşanu, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel