EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 1 aprilie 2022

Astrologul Daniela Simulescu, horoscopul zilei
Astrologul Daniela Simulescu, horoscopul zilei

Horoscop. Lună Nouă în Berbec. 

Prima zi a a lunii aprilie are parte de Luna Nouă în semnul Berbecului. De această dată, luminatorii(Soarele și Luna) sunt în conjuncție cu Chiron, asteroidul care este responsabil de traume, dar și de vindecare. Putem folosi această zi pentru a accepta ce este toxic în viața noastră și că, de cele mai multe ori, noi permitem asta pentru că nu considerăm că merităm ceva mai bun. 

Berbec

Luna Nouă se petrece în semnul tău, deci beneficiezi de multă energie, dar și de o porție zdravănă de emoții pe care cu greu le vei gestiona. 

Taur

Trecutul nu poate fi uitat, dar nu este cazul să îl porți cu tine în mod insistent. Luna Nouă asta vrea de la tine, să mai renunți la ce nu este bun. 

Gemeni

Luna Nouă îți va reactiva anumite prietenii. Mai ales unele în care nu te mai regăsești. Poți decide ca, de acum încolo, să fii mai selectiv. 

Rac

Luna Nouă se petrece în zona autorității. Clar este nevoie să înveți să nu mai pui pe piedestal pe nimeni și să devii mult mai autonom. 

Leu

Indiferent de ce se întâmplă în viața ta, poți folosi Luna Nouă să te scuturi de obiectivele care nu ți-au ieșit și să te gândești la altele noi. 

Fecioară

Poți face alegeri mai deștepte. Orice tendință compulsiv-obsesivă poate fi folosită în mod conștient în anumite proiecte. 

Balanță

Este nevoie de prospețime în cadrul relației, de activități noi sau de discuții inconfortabile, dar necesare și utile. 

Scorpion

Proiectele începute în această perioadă la serviciu te vor învăța unele lecții uimitoare. La început va fi greu, dar te vei descurca. 

Săgetător

Nimeni nu îți poate lua pofta de viață! Deci chiar dacă sunt unele supărări, poți oricând să îți reiei unele pasiuni care să te facă vesel. 

Capricorn

Familia este ca care contează, atât pentru tine, cât și pentru partener. Puteți lua o decizie legată de redecorare sau alte investiții în casă. 

Vărsător

Tu vei fi cel mai bun comunicator în momentele pline de furie ale celorlalți. Vei reuși să aplanezi conflicte și să îi împaci pe cei apropiați. 

Pești

Cheltuielile făcute astăzi pot avea și un alt substrat. Mai ales cele care nu sunt importante. Vrei să ascunzi unele emoții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel