Horoscop, sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Berbecii cred  că toți vor să îi ia peste picior, dar este doar o impresie
Berbecii cred că toți vor să îi ia peste picior, dar este doar o impresie

Horoscop. Deși vor să petreacă cu prietenii, Vărsătorii vor fi nevoiți să participe la un eveniment unde vor veni foarte multe rude.

Berbec

Crezi că toți vor să te ia peste picior, dar este doar o impresie. Este clar că nu te simți în largul tău, dar asta nu înseamnă că trebuie să te victimizezi exagerat.

Taur

Partenerul este prea sucit și te saturi repede de capriciile lui. Îl anunți că nu ești dator să iei deciziile în locul lui și de aici se va isca un conflict mocnit.

Gemeni

Astăzi vrei să scapi de orice treabă, vei invoca tot felul de scuze pentru a sta cât mai puțin acasă. Este o zi foarte bună pentru a petrece.

Rac

Nimic nu îți face mai mare plăcere ca petrecerea timpul alături de familiei, indiferent că este vorba de muncă sau distracție. Vei profita din plin de asta.

Leu

De dimineața până seara vei dori să fii răsfățat, așa că vei cere continuu dovezi de iubire de la apropiați. Vestea bună este că le vei și primi.

Fecioară

Imaginația ta este în floare, doar că nu știi la ce îți folosește să visezi cu ochii deschiși cât e ziua de lungă. Nu te izola de oamenii dragi.

Balanță

Dacă nu vrei să mai cheltuiești banii tăi, nu este cazul să îi cheltuiești pe ai altora. Aspectele acestei zile aduc riscuri financiare pentru tine, deci mai bine te abții.

Scorpion

Te pregătești de o schimbare în relațiile personale, care inițial nu îți convine. Este prea multă independență și tu ai nevoie de control asupra celorlalți.

Săgetător

Gândește-te de două ori înainte de a flirta cu cineva, mai ales dacă ești într-o relație. Există riscul ca partenerul să afle și să reacționeze într-un mod neașteptat.

Capricorn

Cei care au copii vor trebui să fie atenți la ceea ce fac astfel încât să evite micile accidentări. Pentru ceilalți este foarte important să se ocupe de o pasiune.

Vărsător

Deși vrei să petreci cu prietenii, vei fi nevoit să participi la un eveniment unde vor veni foarte multe rude. Evită să te contrazici cu ele din cauza unor nimicuri.

Pești

Chiar dacă este sfârșitul săptămânii, tu te gândești tot la serviciu și la deciziile luate în ultimele zile.  Partenerul îți va atrage atenția din când în când în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel