HOROSCOP RUNE 25 - 31 octombrie 2021. Voropchievici: Protecție totală! Fericire!

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, previziunile runelor pentru săptămâna 25 - 31 octombrie 2021, după cum urmează:

HOROSCOP RUNE BERBEC - Este în culmea fericirii, este săptămâna dragostei! Bucurie imensă pe Berbeci!

HOROSCOP RUNE TAUR - Are o săptămână în care trebuie să-și mobilizeze toate forțele să susțină o mică bătălie. Runa vine cu amendamente: lăsați disputele și încercați să fiți calmi, pentru că totul se aranjează.

HOROSCOP RUNE GEMENI - Fertilitate și belșug!

HOROSCOP RUNE RAC - Are o săptămână în care rezolvă problemele. Discuții sincere, deschise cu ceilalți membri ai familiei. Sunt familiști convinși.

HOROSCOP RUNE LEU - Rămâneți în așteptarea unei schimbări importante, acasă, în curând! Lucruri bune trebuie să vină în casa Leului.

HOROSCOP RUNE FECIOARĂ -  Protecție divină! Protecție totală! Nicio energie negativă nu o atinge în săptămâna care vine.

HOROSCOP RUNE BALANȚĂ - Săptămâna viitoare, câștigă pe toate planurile! Se îndeplinesc toate dorințele.

HOROSCOP RUNE SCORPION -  Scorpionul are o săptămână în care trebuie să fie forţos, rezistent, trebuie să aibă puterea să depăşească alte provocări ale soartei care vin zilele viitoare. Trebuie să fiţi puternici, o probă de încercare săptămâna viitoare. Fiți puternici, sunt trecătoare.

HOROSCOP RUNE SĂGETĂTOR - Săgetătorii sunt pe o pojghiţă de gheaţă săptămâna viitoare, o pojghiţă foarte subţire, deci trebuie să fiţi foarte prudenţi. Atenţie la cum vă exprimaţi.

HOROSCOP RUNE CAPRICORN - Capricornii trebuie să aibă răbdare, să nu forţeze mâna norocului. Toate surprizele sunt făcute numai pentru cei care ştiu să aştepte. 

HOROSCOP RUNE VĂRSĂTOR - Vărsătorul are nevoie să-şi consolideze poziţia, pentru că undeva vine cu dragoste, căsnicie, căsătorie, pe final de an, iar acum el trebuie să demonstreze cine e.

HOROSCOP RUNE PEȘTI - Va primi un mesaj, să fie pregătit pentru el. Vrea dragoste... Poate vine.

VEZI ȘI: Voropchievici: Nu acceptați să stea cineva în spatele vostru când vă uitați în oglindă

Mesajele UNIVERSULUI pentru ZODII până la sfârșitul anului 2021. Voropchievici, semnal

BERBEC: Își aduce aminte toate lucrurile din trecut. Sfatul este să lăsați trecutul în trecut. Nu mai bateți la ușa la care nu vi s-a deschis. Uită rănile, e momentul să dai pagina, să mergi mai departe.  

TAUR: Învață să te bucuri cu adevărat de viață, dincolo de muncă și alte realizări. Eliberează-te definitiv de tot ce ți s-a întâmplat în ultimii ani. Închideți ușa trecutul, începeți un nou capitol al vieții, va fi mai frumos ca niciodată.  

GEMENI: Trebuie să înveți să spui ce ai pe suflet, nu mai țineți lucrurile doar pentru voi, altfel nu veți găsi soluții. Încercați să fiți voi fericiți, nu mai ascundeți ceea ce simțiți.  

RAC: N-ai reușit să înțelegi foarte multe lucruri pentru care Universul încerca să te facă să iei o scurtă pauză și să fii sincer cu tine, te-ai complăcut în situații, te-ai mințit pe tine. Compromisul n-a fost bun, v-a zdruncinat sufletul. Pune lucrurile în ordine, privește situațiile care ți se oferă cu alți ochi.  

LEU: Învață să ai mai multă grijă de tine, te-ai pus pe ultimul loc în ultima perioadă, alții au fost prioritari pentru tine, fericirea lor. 

FECIOARĂ: Trebuie să se pună pe primul loc. Faceți cât mai multe lucruri și cât mai adevărate. 

BALANȚĂ: Dă-ți seama ce viață norocoasă și frumoasă ai și nu mai uita de tine, pentru că nu te întreabă nimeni dacă ai nevoie de un strop de fericire sau dragoste. 

SCORPION: Învață să nu mai ai așteptări de la nimeni. Obișnuiești să faci pentru alții și te superi că nu primești nimic în schimb. Dacă nu vei avea grijă de tine și aștepți ca alții să vină să facă pentru tine, ești terminat. Nu le mai permite celor din jur să aibă putere asupra modului în care te simți. 

SĂGETĂTOR: Universul vă învață să aveți așteptări, dorințe, cerințe și, de multe ori, visați la lucruri frumoase, plăcute, care urmează să se întâmple. Dar trebuie să trăiești în prezent, luând din viață ce e mai frumos. Renunță să te mai stresezi pentru ce s-a întâmplat și pentru ce nu ai reușit să stabilești pentru viitor. 

CAPRICORN: Vezi greșelile altora, dar nu accepți că și tu greșești. Pentru a merge mai departe, acceptă tot ce s-a întâmplat în trecut, asumă-ți și atunci vei putea trece într-o etapă nouă. 

VĂRSĂTOR: Vărsătorul nu știe cum să facă să-i fie bine. Ca să fii fericit/ă și tu, și partenera/ul, învață să faci compromisuri pe plan sentimental. Lasă încăpățânarea și învață compromisul. 

PEȘTI: În viața voastră, lucrurile sunt amestecate, nerezolvate. Învață să-ți faci ordine în viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel