HOROSCOP, miercuri, 12 aprilie 2017

Berbec

Este o zi de succes pentru tine, ai toate sansele sa te remarci, sa atragi asupra ta laude si felicitari bine meritate, pentru ca participi la un eveniment care iti provoaca o imensa placere. Cand iti place ceea ce faci, rezultatele nu pot fi decat excelente. O veste buna anuntata candva isi arata, finalmente, latura palpabila si spui ca a meritat sa astepti pana a prins contur atat de bine, de vreme ce roadele sunt dintre cele mai profitabile. Poate si situatia financiara se va clarifica astazi, intrand in posesia unei sume consistente sau macar a unei promisiuni demne de incredere.

Taur

Te cramponezi de lucruri marunte, pe care de obicei le ignori, dar de data aceasta nu esti lasat sa treci peste ele cu indiferenta. Au grija altii sa te sufoce cu tot felul de maruntisuri, incat tot va trebui sa lasi alte treburi mai importante si sa te ocupi de ele. Nu iti place, ai fi avut altceva mult mai bun de facut, dar nu vrei sa dezamagesti pe nimeni, ca atare incepi sa iei la bani marunti toate detaliile pe care ceilalti ti le spun. Dintre toate, trebuie sa extragi o concluzie corecta.

Gemeni

Uneori e nevoie si de mici compromisuri, iar tu esti una din zodiile care le poate face usor, fara sa le puna la suflet si fara sa le transforme in motiv de depresie. Esti constient ca, de dragul altora, mai trebuie uneori sa-ti calci si pe mandrie, sa iti inabusi si propriile dorinte, pentru ca ii asezi pe ceilalti deasupra ta, cu prioritate. Nu se stie daca ei ar face la fel pentru tine, dar tu macar ai sufletul impacat ca ai putut bucura pe altul prin sacrificiile tale. Nu pretinde multumiri pentru asta!

Rac

Te simti ciudat intr-un anturaj cu care nu prea gasesti subiecte comune de discutie. De obicei nu ai astfel de probleme, dar azi resimti un puternic blocaj de comunicare, poate din cauza unor persoane care strica atmosfera cu modul lor de a se comporta. Unii sunt tacuti si parca ai vorbi cu surzii, altii sunt ca de pe alta planeta si eforturile tale de a le intra in gratii esueaza, deci trebuie sa dai dovada de multa toleranta si flexibilitate in functie de caracterele celor cu care intri in contact.

Leu

Cel mai bine e sa stai in banca ta si sa-ti pregatesti succesul din umbra. Nu face prea mult tam-tam pe seama proiectului pe care il construiesti cu ambitie si rabdare. Asteapta sa se clarifice situatia, sa ajungi la primele rezultate palpabile, si abia dupa aceea sa te lauzi cu ce ai realizat. Cele mai de rasunet reusite sunt cele asupra carora pastrezi o oarecare unda de mister, facandu-le publice abia dupa ce se vor materializa. Cat timp esti convins ca te indrepti spre rezultatele cele mai bune, e doar o chestiune de timp pana se vor arata concret!

Fecioara

Vestea care soseste azi iti strica buna dispozitie, dar si planurile pe care le aveai in gand, deci trebuie sa te pregatesti pentru o schimbare brusca. Nu-ti convine ceea ce auzi, dar ai putea totusi sa te consolezi cu ceea ce ti se ofera in schimb, chiar daca nu e deloc la nivelul asteptarilor tale. Tot e ceva decat deloc, dar spiritul tau critic nu poate sta degeaba. Ai ceva de comentat, de criticat, judecatile tale pot fi aspre, poate corecte si binemeritate la urma urmei, dar ele nu vor schimba cu nimic sensul negativ in care au luat-o lucrurile. In cele din urma, vei accepta infrangerea.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel