Horoscop, marți, 8 octombrie 2019

Săgetătorii să nu se încreadă repede în spusele celorlalți
Săgetătorii să nu se încreadă repede în spusele celorlalți

Venus, planeta iubirii, va intra astăzi în Semnul Scorpionului, unde va sta până în data de 01 noiembrie. Vom deveni foarte dramatici, geloși și posesivi cu partenerul de viață.

Berbec

Nu mai ai răbdare! Vrei să știi sigur ce se întâmplă cu partenerul de viață sau cu persoana care te curtează de ceva timp. Rolul acestei zile este să îți înfrâneze pornirile care te pot sabota.

Taur

Cei singuri vor începe să aibă mai mult succes la sexul opus. Pot ieși în oraș, accepta invitațiile prietenilor de a le face cunoștință cu anumite persoane, sau să cunoască pe cineva online.

Gemeni

Dacă un coleg îți va vorbi mai frumos ca restul, o să ai impresia că sigur te place și vrea o relație cu tine. Dar nu te pripi în a trage concluzii, mai ai răbdare.

Rac

Copiii îți fac bucurii multiple care ajută să uiți de alte probleme ale vieții cotidiene. Cei fără copii vor petrece clipe romantice și pline de senzualitate alături de persoana iubită.

Leu

Nicăieri nu este ca acasă. Astăzi vrei să stai într-un halat pufos și în papuci confortabili, să asculți muzică, să te uiți la filme, să faci o baie relaxantă și să te bucuri de liniște. Stai mai puțin la serviciu.

Fecioară

Prietenii și cunoștințele observă că te exprimi mai ușor și te încurajează să continui așa. Nu îți mai este frică să spui ce te deranjează, iar vestea bună este că vei găsi modalitatea cea mai potrivită să o faci.

Balanță

Vei avea tendința să te îndoiești de capacitatea ta de a atrage sprijinul celor din jur. Prinzi curaj, dar te panichezi și te oprești brusc. Analizează de unde provine frica și învață să o stăpânești.

Scorpion

Te macină multe gânduri legate de sentimentele pe care le porți pentru o persoană. Vrei să îi marturisești ce simți, dar îți este frică de refuz și decizi să amâni momentul.

Săgetător

Nu te încrede repede în spusele celorlalți. Tu ai viața ta și nu trăiești după regulile lor, deci nu are rost să urmezi aceeași cale. Încearcă să eficientizezi timpul.

Capricorn

Ai o sumedenie de idei, inițiative și soluții la problemele colegilor sau ale persoanelor dragi. Le poți comunica, însă fă-o necondiționat. Nu aștepta să primești ceva la schimb sau recunoștință.

Vărsător

Vei deveni mai vizibil la locul de muncă, fapt ce îți va aduce mai multe sarcini ca de obicei. Superiorii te vor aprecia pentru maniera autentică de îți face treaba și pentru detașarea în momentele de criză.

Pești

Nevoia principală a zilei va fi aceea de a te calma pentru că vei fi cuprins de anxietate. Orice ți s-ar spune, vei primi cu o doză de neîncredere. Astfel vei consuma mult timp căutând dovezi prin care să demonstrezi că nesiguranța ta este îndreptățită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel