Horoscop, luni, 21 ianuarie, 2019

Crişan Andreescu / 20 ian 2019 / 18:12 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Horoscop. Taurii nu ştiu cum să reacţionezi la veştile bune care sosesc astăzi. Calmul şi banalul acestei zile sunt exact ceea ce își  doresc Leii, cel mai mult într-o astfel de zi.

Horoscop, 21 ianuarie 2019, BERBEC

Aştepţi de undeva un verdict, un răspuns cu tentă categorică, ceva care să pună capăt unei stări nesigure în care te simţi blocat de la o vreme.

Răspunsul apare, în sfârşit, şi, chiar dacă nu e chiar cel pe care îl aşteptai, măcar eşti mulţumit că se încheie perioada neplăcută de aşteptare.

Măcar a sosit o informaţie de care te poţi folosi pentru a încheia etapa care te-a preocupat în ultima perioadă. Acum le poţi aşeza pe toate pe un făgaş ceva mai clar şi te vei folosi de vestea sosită pentru a te elibera de un stres. Bine că s-a terminat, îţi spui.

Horoscop, 21 ianuarie 2019, TAUR

Nu ştii cum să reacţionezi la veştile bune care sosesc astăzi. Să te bucuri cu toată inima şi să faci cinste prietenilor pentru succesul anunţat sau să mai stai în expectativă ca să se mai sedimenteze lucrurile?

Te-ai ars şi altădată când te-ai bucurat înainte de vreme, de aceea acum eşti foarte emoţionat şi cauţi ceva consistent de care să-ţi agăţi emoţia.

Ai nevoie de o garanţie concretă, vizibilă, palpabilă care să te asigure că vestea cea bună este un fapt şi nu doar o speranţă. Când totul se va clarifica, te vei lăuda la toată lumea.

Horoscop, 21 ianuarie 2019, GEMENI

Ai două căi diferite la dispoziţie şi nu ştii pe care s-o apuci. Ambele conţin şi avantaje şi dezavantaje, faţă de fiecare ai anumite presentimente, şi bune şi rele, tocmai de aceea eşti atât de derutat.

Dacă vreuna din ele ar fi clar dezavantajoasă, ai elimina-o din start, dar nu poţi spune asta despre niciun dintre ele. Ambele au şi ceva bun de oferit, dar şi un preţ de plătit, ca atare balanţa înclină în mod egal spre amândouă.

Totul depinde de starea ta, pentru că vei alege în funcţie de emoţia pe care ţi-o creează ori una, ori alta dintre cele două direcţii.

Horoscop, 21 ianuarie 2019, RAC

Nici nu-ţi vine a crede ce bine se rezolvă azi o problemă cu care te-ai confruntat multă vreme, dar care îşi găseşte soluţia aproape peste noapte.

E un noroc chior, s-ar putea spune, de parcă ţi se face dreptate într-o clipă, în ciuda eforturilor de luni de zile de dinainte. Practic, treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a le reaşeza pe toate pe făgaşul normal.

Ai motive de bucurie, pentru că resimţi această situaţie ca pe un drept recâştigat pe merit şi pentru care ai de ce să fii fericit.

Horoscop, 21 ianuarie 2019, LEU

Calmul şi banalul acestei zile sunt exact ceea ce îţi doreai cel mai mult într-o astfel de zi. Pentru că nu apare nimic care să te scoată din ale tale, te poţi concentra eficient la activităţi personale de care nu ai avut timp până acum.

Le-ai amânat, din lipsă de timp, dar azi te poţi ocupa cu succes de restanţe neimportante, dar care îşi cer şi ele dreptul să fie aduse la zi.

Faci ordine prin sertare, triezi obiectele care nu-ţi sunt utile, treci în revistă hârţogăraia şi corespondenţa, activităţi mărunte perfecte pentru o duminică fără un program special.

Horoscop, 21 ianuarie 2019, FECIOARĂ

Nu eşti mulţumit de ceea ce primeşti de la ceilalţi. Tu ai fost mai generos, ai dăruit tot ce ai putut, ai fost alături de ei şi ai răspuns prezent la orice solicitare, dar azi, când ai şi tu nevoie de un sprijin sau de un sfat, e cam gol în jurul tău.

Poate ai fost tu exagerat de darnic, fără să te gândeşti dacă ceilalţi ar fi capabili să ofere la fel, deci ai pretenţii prea mari de la oamenii. Unii nu au nimic de oferit, ci doar profită de ceea ce ai tu de dat, deci nu da vina pe ei, ci pe tine, că ai făcut abuz de bunăvoinţă cu cine nu merită.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25