Horoscop, luni, 10 decembrie, 2018

Crişan Andreescu / 09 dec 2018 / 18:03 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Horoscop. Balanțele au tot amânat să se implice într-un proiect la care erau  invitați, pentru că nu erau prea sigur de resursele lor. Vestea care soseşte azi pentru scorpioni are efecte negative asupra psihicului lor, dar nu te dau bătuți de la atâta lucru. 

Horoscop, 10 decembrie 2018, BALANȚĂ

Ai tot amânat să te implici într-un proiect la care erai şi tu invitat, pentru că nu erai prea sigur de resursele tale. Acum a venit momentul potrivit să spui da, să accepţi să intri şi tu în acest demers comun, pentru că între timp ai văzut încotro merg lucrurile şi ai mai acumulat ceva din ceea ce se cere de la tine.

Nu mai tergiversa lucrurile: cu cât te implici mai repede, cu atât roadele bune se vor arăta mai curând! Nu are rost să mai aştepţi, pentru că acum sunt întrunite condiţiile optime ca să te implici şi tu trup şi suflet, total, cu scopul unei mari reuşite ce se întrevede deja la orizont.

Horoscop, 10 decembrie 2018, SCORPION

Vestea care soseşte azi are efecte negative asupra psihicului tău, dar nu te dai bătut de la atâta lucru. Da, poate pe moment aluneci spre o uşoară tristeţe sau apatie, dar reuşeşti să îţi aduni repede forţele şi să te apuci de treabă pentru a depăşi cu brio momentul critic.

Poate la originea acestei situaţii neplăcute se află un eşec, o greşeală sau o întâlnire care nu-ţi face nicio plăcere, ceva ce îţi strică ziua, dar norocul tău e o atitudine în general pozitivă ce te ajută să depăşeşti şi astfel de momente. Suferi o oră, două, dar îţi trece!

Horoscop, 10 decembrie 2018, SĂGETĂTOR

Ai la cine apela, la nevoie, priveşti în jurul tău şi descoperi că ai prieteni de nădejde care sunt gata să contribuie la acţiunile tale cu ceea ce pot.

Totuşi, nu toţi se vor ţine de cuvânt, ca atare nu crede pe oricine se bate azi cu pumnul în piept că-ţi poate rezolva ţie cine ştie ce problemă.

Unii aruncă promisiuni în vânt, alţii se dau mari că-ţi pot oferi marea cu sarea, dar dacă ai apela la ei, în mod concret, ai vedea că încep să bată în retragere, căutând scuze puerile. Tot tu, de unul singur, eşti capabil să depăşeşti momentul!

Horoscop, 10 decembrie 2018, CAPRICORN

Timpul trece lent, dar ţie îţi convine de minune acest ritm, pentru că te ajută în ceea ce vrei să construieşti. Nu ai da randament dacă ai fi presat de timp şi împins de la spate de termene limită, ca atare e perfect dacă nu te grăbeşti!

Clădeşti totul încet şi sigur şi rezultatele la care se ajunge lent, ţin mai mult. Ai aşteptat mult acest moment, dar răbdarea de care ai dat dovadă a meritat, pentru că este vorba de ceva deosebit care poate avea efecte pe termen lung de acum încolo.

Ai de ce să fii mulţumit de ceea ce se prefigurează în faţa ochilor tăi.

Horoscop, 10 decembrie 2018, VĂRSĂTOR

Te apleci asupra unui proiect de anvergură la serviciu, care va înainta greu, dar succesul final depinde de fiecare pas pe care-l faci pe parcurs.

Şi azi vei repurta o mică victorie care va conta, în final, la reuşita spre care te îndrepţi, tocmai de aceea faci totul serios, cu dorinţa de a nu lăsa nimic nerezolvat.

Atenţia pe care o acorzi fiecărui detaliu îşi va arăta eficienţa atunci când vei pune punct, dar deocamdată mai e cale lungă până la rezultatele scontate. Eşti pe drumul cel bun.

Horoscop, 10 decembrie 2018, PEȘTI

Dacă pleci la drum, asigură-te că ţi-ai luat suficiente rezerve financiare, pentru că s-ar putea să fie călătorii mai costisitoare sau care să conţină aspecte neprevăzute ce te vor obliga să umbli suplimentar la card.

Pe de altă parte, visai demult acest moment în care să mai ieşi din mediul obişnuit, indiferent cât te costă, pentru că rareori îţi permiţi astfel de bonusuri doar pentru plăcerea ta.

Când te vei întoarce acasă vei spune că da, ai cam data iama în bani, dar a meritat fiecare bănuţ cheltuit pentru bucuria ta şi a celor dragi.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26