EXCLUSIV  Horoscop, joi, 28 octombrie 2021

Horoscop, joi, 28 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, joi, 28 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Astăzi avem un sextil între Venus și Jupiter.

După careul cu Neptun, iată că Venus face un aspect pozitiv. De data aceasta cu Jupiter. Venus este considerată Micul Benefic, iar Jupiter Marele Benefic. Și când cei doi aștri fac un aspect armonios, putem avea o zi cu mai multă încredere în forțele proprii.

Berbec

În prima parte a zilei nu vei avea energie. Însă după prânz îți vei reveni. Vei fi sufletul oricăui eveniment și vei comunica într-un mod convingător.

Taur

Te poți folosi de energia acestei zile pentru a fi mai vizibil la locul de muncă. Ba chiar îți poți crea o strategie pe termen lung.

Gemeni

Tema principală a zilei este încrederea în partener. Discuțiile oneste cu persoana iubită îți vor aduce momente de mulțumire sufletească.

Rac

Astăzi te poți baza pe ajutorul unor colegi sau tu, la rândul tău, te poți implica în activitatea profesională a unei persoane apropiate.

Leu

Astrele îți recomandă să te ocupi și de propria bucurie. Pe lângă serviciu, chestiuni administrative, ai nevoie de câteva clipe pentru răsfăț.

Fecioară

Treburile gospodărești vor fi cea mai bună terapie. Ai nevoie ca mediul în care locuiești să fie mai confortabil, mai pe placul tău.

Balanță

Pentru că Venus, guvernatorul tău, face un aspect pozitiv cu Jupiter, s-ar putea să ai parte de mici ajutoare de la cine nu te aștepți.

Scorpion

Vei cheltui banii într-un mod mult mai deștept. Este important să fii cât mai încrezător în tine și șă arăți acest fapt oriunde te duci.

Săgetător

Cei singuri pot avea discuții cu persoane interesante, posibili parteneri. Cei care au deja o relație pot beneficia de o comunicare foarte bună cu partenerul.

Capricorn

Liniștea îți face mult bine astăzi. Chiar și câteva clipe. Astfel, te vei încărca și vei reuși să navighezi mult mai ușor prin provocările vieții.

Vărsător

Devii mult mai tolerant față de prieteni. Îi vezi cu alți ochi și le accepți părerile diferite de ale tale. Discriminarea nu face bine nimănui.

Pești

Zâmbetul va fi arma ta secretă astăzi. Mai ales la locul de muncă. Oamenii vor aprecia faptul că nu te lași doborât de greutăți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel